Άρης – Χωρίς τέσσερις, αλλά με Μπερτόλιο κόντρα στον Ιωνικό

Άρης – Χωρίς τέσσερις, αλλά με Μπερτόλιο κόντρα στον Ιωνικό

Με τις αναμενόμενες απουσίες των Τζέγκο, Σούντγκρεν, Ντένις και Γκαρσία, αλλά και την επιστροφή του Αργεντινού μεσοεπιθετικού η αποστολή του Άρη για το αυριανό (20/12) παιχνίδι στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Ο Άκης Μάντζιος ανακοίνωσε μετά το τέλος της προπόνησης την αποστολή για το εντός έδρας παιχνίδι με τον Ιωνικό, στην οποία επέστρεψε ο Μπερτόλιο, που ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού του. Αντίθετα, εκτός έμειναν ο τιμωρημένος Τζέγκο, ο Σούντγκρεν που κλήθηκε σε απολογία, καθώς και οι τραυματίες Ντένις και Γκαρσία.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης:

«Με την προπόνηση, που έγινε σήμερα το μεσημέρι στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ για τον εντός έδρας αγώνα με τον Ιωνικό (20/12), στο πλαίσιο της 15ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League Interwetten της αγωνιστικής περιόδου 2021-2022.

Η αποστολή της ομάδας μας για το αυριανό παιχνίδι στο Κλεάνθης Βικελίδης (19:30) αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Cuesta, Σιαμπάνης, Bruno Gama, Kamara, Iturbe, Lucas Sasha, Brabec, Fabiano Leismann, Sakic, Mancini, Bertoglio, Ndiaye, Matilla, Benalouane, Ganea, Cristian Lopez, Lumor Agbenyenu, Δεληζήσης, Μάνος, Μαρμαρίδης».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ