AEK – Να «σπάσει» την κατάρα και να επιστρέψει στο -8

AEK – Να «σπάσει» την κατάρα και να επιστρέψει στο -8

Η ΑΕΚ υποδέχεται τον ΟΦΗ στο ΟΑΚΑ για την 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος με μοναδικό στόχο την νίκη, θέλοντας να σπάσει το αρνητικό ρεκόρ της από το 2008.

Η ΑΕΚ απόψε (20/12, 19:30) υποδέχεται τον ΟΦΗ στο ΟΑΚΑ για την 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Superleague.

H Ένωση προέρχεται από το διπλό κόντρα στον Ιωνικό στην Νίκαια, όπου επέστρεψε στις νίκες και θέλει να συνεχίσει το σερί νικών και επιπλέον να διατηρήσει ανέπαφη την εστία της σε ένα ακόμα παιχνίδι. Επιπλέον βρίσκεται στο κυνήγι του Ολυμπιακού, καθώς οι ερυθρόλευκοι έχουν αποσπαστεί 11 βαθμούς από την δεύτερη ΑΕΚ που έχει 30 βαθμούς.

Επιπλέον, θέλει την νίκη κόντρα στον ΟΦΗ για έναν ακόμα λόγο, καθώς θέλει να σπάσει και μια «κατάρα», η οποία τη θέλει να έχει να νικήσει στο τελευταίο παιχνίδι πρωταθλήματος πριν αλλάξει η χρονιά από το μακρινό 2008 (3-2 τον Εργοτέλη στο ΟΑΚΑ) μετρώντας έκτοτε έξι ισοπαλίες και τέσσερις ήττες.

Από την άλλη, ο ΟΦΗ στην εμβόλιμη αγωνιστική που προηγήθηκε έμεινε στο 1-1 υποδεχόμενος τον Άρη, ο οποίος μάλιστα ισοφάρισε στο 90′. Οι Κρητικοί βρίσκονται στην 6η θέση με 19 πόντους, αλλά και με ένα παιχνίδι λιγότερο.

Στο αγωνιστικό μέρος ο Αργύρης Γιαννίκης εν μπορεί να υπολογίζει στους τραυματίες Μοχαμάντι, Στάνκοβιτς, Μιτάι και Γαλανόπουλο. Από την άλλη πλευρά ο Νίκος Νιόπλιας δεν θα έχει στην διάθεση του τους ανέτοιμους Ντουρμισάι, Ουές και Σωτηρίου.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ