Σένκεφελντ – «Αυτό είναι το παράσημο του Γιοβάνοβιτς»

Σένκεφελντ – «Αυτό είναι το παράσημο του Γιοβάνοβιτς»

Ο Ολλανδός αμυντικός μίλησε για τη φετινή εικόνα του Παναθηναϊκού.

Ο Ο Μπαρτ Σένκεφελντ έχει επιστρέψει στη δράση και στην εντός έδρας αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα, αγωνίστηκε και τα 90 λεπτά.

Οι «πράσινοι» επικράτησαν της ομάδας των Ιωαννίνων, με τον Ολλανδό να μιλάει στην Livesport και να στέκεται στο κυριαρχικό ποδόσφαιρο του τριφυλλιού. Ο έμπειρος αμυντικός τόνισε πως αυτό το ποδοσφαιρικό στυλ αποτελεί παράσημο για τον Γιοβάνοβιτς, ενώ αναφέρθηκε και στο διάστημα που χρειάστηκε να μείνει στα πιτς.

«Πρέπει να είσαι σκληρός για να αντέξεις. Εκείνη την στιγμή βρίσκεις στην πραγματικότητα τον εαυτό σου. Δεν είναι εύκολο. Είναι δύσκολο να βλέπεις τους άλλους να παίζουν και εσύ να είσαι έξω. Υπέγραψα νέο συμβόλαιο και θέλω να ανταποδώσω. Όταν δεν μπορείς να το κάνεις αυτό, είναι πολύ απογοητευτικό.

Παίζουμε πιο κυριαρχικό ποδόσφαιρο, ελέγχουμε καλύτερα τον ρυθμό. Ο τρόπος που η ομάδα πιέζει είναι πολύ πιο αποτελεσματικός και στο τέλος έχουμε τις ευκαιρίες μας. Ειδικά όταν παίζουμε τόσο κυριαρχικό ποδόσφαιρο, είναι θέμα χρόνου να απειλήσουμε την αντίπαλη άμυνα. Αυτό το ποδοσφαιρικό στυλ είναι παράσημο για τον προπονητή και για όλους στην ομάδα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ