Ό,τι θέλουν λένε οι Πορτογάλοι για Σεμέδο

Ό,τι θέλουν λένε οι Πορτογάλοι για Σεμέδο

Εκτός πραγματικότητας το ρεπορτάζ περί συμφωνίας με την Πόρτο

Ως δεδομένη παρουσιάζουν την μεταγραφή του Ρούμπεν Σεμέδο στη Πόρτο, τα Πορτογαλικά ΜΜΕ. Και μάλιστα πριν από λίγο το «CNN Portugal», θέλησε να προβεί και σε…ανακοινώσεις: Συμφωνία λέει Ολυμπιακού και Πόρτο. Για ενοικίαση του ποδοσφαιριστή ως το καλοκαίρι αντί του ποσού των 250.000 ευρώ και κατόπιν μια υποχρεωτική οψιόν αγοράς ύψους 5.500.000 ευρώ. Σαν να λέμε μια μεταγραφή από τώρα, που απλά θα επικυρωθεί με τη λήξη της σεζόν.

Ουδεμία σχέση όμως με την πραγματικότητα τα περί συμφωνίας. Η Πόρτο είναι δεδομένο ότι ενδιαφέρεται για τον άσο του Ολυμπιακού. Όπως δεδομένο είναι και ότι η απόκτηση του Κώστα Μανωλά θεωρητικά δημιουργεί ένα πεδίο προϋποθέσεων για την αποχώρηση του Πορτογάλου από το μεγάλο λιμάνι. Είναι άλλο πράγμα τι θέλουν. Και εντελώς άλλο, τι πραγματικά ισχύει.

Μάλιστα πηγές από την ερυθρόλευκη ΠΑΕ αναφέρουν ότι δεν υπάρχει κάποια πρόταση από την πορτογαλική ομάδα, ούτε φυσικά συμφωνία. Ο Σεμέδο είναι για την ώρα ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, παρόλα αυτά η Πόρτο λόγω και του τραυματισμού του Ιβάν Μαρκάνο ψάχνει στην αγορά για σέντερ μπακ. Ο Πορτογάλος στόπερ είναι ένας παίκτης που αρέσει στον Σέρτζιο Κονσεϊσάο και είναι πιθανό να γίνει κίνηση από την πλευρά των «Δράκων» για να αποκτηθεί. Ωστόσο, δεν έχουν βάση όσα γράφονται περί συμφωνίας ανάμεσα σε Πόρτο και Ολυμπιακό από την Πορτογαλία.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Σεμέδο δεν έχει αγωνιστεί ιδιαίτερα τη φετινή σεζόν στο λιμάνι, επιστρέφοντας μετά από απραξία αρκετών μηνών στο ματς Κυπέλλου με τον Λεβαδειακό στη Λιβαδειά (3-2). Συνολικά ο Πορτογάλος αμυντικός έχει παίξει τη φέτος με την ερυθρόλευκη φανέλα 5 ματς (4 στα προκριματικά του Champions League και 1 στο Κύπελλο όπου μετράει 1 γκολ).

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ