AEK – Προτεραιότητα οι αποχωρήσεις των Μπακάκη, Ινσούα και Νταντσένκο

AEK – Προτεραιότητα οι αποχωρήσεις των Μπακάκη, Ινσούα και Νταντσένκο

Η ΑΕΚ θέλει πρώτα να ξεφορτωθεί τα συμβόλαια των Μιχάλη Μπακάκη, Εμάνουελ Ινσούα και Όλεγκ Νταντσένκο και μετά να προχωρήσει σε μεταγραφικές κινήσεις.

Στην ΑΕΚ έχουν θέσει ως προτεραιότητα τις αποχωρήσεις των Μιχάλη Μπακάκη, Εμάνουελ Ινσούα και Όλεγκ Νταντσένκο πριν τις μεταγραφικές κινήσεις.

Οι τρεις αμυντικοί δεν βρίσκονται στα πλάνα του Αργύρη Γιαννίκη και οι άνθρωποι της Ένωσης θέλουν να μπουν σε διαδικασία συζητήσεων μαζί τους το συντομότερο δυνατό, προκειμένου να βρεθεί λύση για την αποδέσμευσή τους ή την αποχώρησή τους με πώληση ή και δανεισμό.

Πρόκειται για τρεις ποδοσφαιριστές που οι ετήσιες απολαβές τους «αγγίζουν» το 1 εκατομμύριο ευρώ, κάτι που προφανώς είναι… ζημιά για τον Δικέφαλο, καθώς κανένας δεν υπολογίζεται.

Επιπλέον, όπως αναφέρει η «Livesport» εκτός πλάνων για τους παίκτες του βασικού rotation είναι και οι Τάνκοβιτς, Σβάρνας και Λε Ταλέκ. Οι εν λόγω τρεις παίκτες δεν βρίσκονται στη λίστα με τους ποδοσφαιριστές που είναι προς πώληση, αλλά η ΑΕΚ δεν θα έλεγε «όχι» σε ενδεχόμενο αποχώρησής τους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ