Στο Μιλάνο ο Αλεξανδρόπουλος (pic)

Στο Μιλάνο ο Αλεξανδρόπουλος (pic)

Ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος ταξίδεψε για το Μιλάνο μαζί με τη σύντροφό του για να περάσει τις μέρες των Χριστουγέννων.

Σκόρπισαν οι παίκτες του Παναθηναϊκού αμέσως μετά το παιχνίδι με τον Βόλο για το Κύπελλο. Με οικογένειες, συντρόφους ή και μόνοι, άρχισαν τα ταξίδια ανά την Ευρώπη προκειμένου να περάσουν ξέγνοιαστα λίγες μέρες διακοπών από την άδεια του Γιοβάνοβιτς.

Στο Παρίσι πήγε ο Βιτάλ. Το ίδιο και ο Παλάσιος. Στο εξωτερικό είναι και ο Βιγιαφάνιες, όπως και οι περισσότεροι ξένοι παίκτες του Παναθηναϊκού.

Ποια πόλη επέλεξε ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος; Το Μιλάνο. Τον… τσακώσαμε μαζί με τη σύντροφό του να επιβιβάζεται στο αεροπλάνο για την πόλη της Ιταλίας. Και θυμηθήκαμε εκείνη την ιστορία πριν από δύο μήνες περίπου, που ήθελε τη Μίλαν να έρχεται στην Ελλάδα για να τον τσεκάρει από κοντά σε ένα ματς με τον Ατρόμητο για το Κύπελλο.

Να σχετίζεται αυτό το ταξίδι του στο Μιλάνο με εκείνα τα σενάρια; Δύσκολο. Αλλά όταν τον βλέπεις να έχει τον συγκεκριμένο προορισμό, δεν μπορείς παρά να κάνεις συνειρμούς. Για ένα παιδί που βρίσκεται στη λίστα πολλών ομάδων του εξωτερικού και αρκετοί είναι εκείνοι που παρακολουθούν την εξέλιξή του.

Ποιος ξέρει. Μπορεί ο Αλεξανδρόπουλος να επέλεξε τη συγκεκριμένη πόλη σαν μια δική του εικόνα από τα… προσεχώς. Μπορεί να είναι και εντελώς τυχαία η επιλογή. Ο χρόνος θα το δείξει.

Στη φώτο ο Αλεξανδρόπουλος με τη σύντροφό του χθες το πρωί στο Ελευθέριος Βενιζέλος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ