Πιο πιθανή είναι πια η ανανέωση του Αϊτόρ παρά η παραχώρησή του

Πιο πιθανή είναι πια η ανανέωση του Αϊτόρ παρά η παραχώρησή του

Από την Ισπανία προκύπτει ενδιαφέρον της Καρταχένα για τον Αϊτόρ, αλλά ο Ισπανός με την εικόνα που δείχνει πλέον στο γήπεδο δεν... πάει πουθενά.

«Έσκασε» η είδηση από την Ισπανία για τον Αϊτόρ πως βρίσκεται στη λίστα της Καρταχένα, η οποία αγωνίζεται στη δεύτερη κατηγορία της χώρας. Και δεν είναι η πρώτη φορά που ο Ισπανός γίνεται μεταγραφικό θέμα σε τέτοιες περιόδους. Δηλαδή την παραμονή μιας μεταγραφικής περιόδου, είτε χειμερινής, είτε καλοκαιρινής.

Συνέβη και πέρσι τέτοιες μέρες, συνέβη και το περασμένο καλοκαίρι. Με δημοσιεύματα σε Ισπανία και Ολλανδία, αφού επί της ουσίας στην Ολλανδία έφτιαξε το όνομά του ο Ισπανός εξτρέμ. Κι αν τότε «έσκαγε» μία πρόταση στον Παναθηναϊκό για εκείνον, πιο κοντά στην πώληση ή δανεισμό θα πήγαινε η υπόθεση, παρά στην παραμονή του παίκτη στην Ελλάδα.

Έτσι κι αλλιώς και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής το περασμένο καλοκαίρι ήταν στα… όριά του. Δεν ήθελε να μείνει στον Παναθηναϊκό, είχε χάσει από νωρίς τα στηρίγματά του, όπως ο Ρόκα και ο Πογιάτος και έβλεπε τον Παναθηναϊκό να φέρνει εξτρέμ: τον Παλάσιος και τον Βιτάλ.

Εκείνες οι μέρες μοιάζουν μακρινές. Ο Αϊτόρ ναι μεν δεν κέρδισε τις πρώτες ευκαιρίες που του δόθηκαν από τον Γιοβάνοβιτς (ξεκίνησε βασικός στα δυο πρώτα ματς της σεζόν με Απόλλωνα και ΠΑΣ), εξαφανίστηκε για κάποιο διάστημα, αλλά όταν επανήλθε το έκανε με… κρότο. Γύρισε το κουμπί στο εκτός έδρας ματς με τη Λαμία, όταν γύρισε και το κουμπί ολόκληρης της ομάδας. Στην πρώτη εκτός έδρας νίκη, στο πρώτο ματς του νέου σχήματος του Γιοβάνοβιτς.

Τότε είχε μπει σαν αλλαγή ο Αϊτόρ, είχε ενθουσιάσει και ξεκίνησε το… εκτόπισμα του Χατζηγιοβάνη, αφού επί της ουσίας τη δική του θέση έχει πάρει στο rotation. Και ο Παλάσιος εκείνη του Βιτάλ. Αυτοί είναι πλέον (Παλάσιος και Αϊτόρ) οι δύο βασικοί εξτρέμ του Παναθηναϊκού στο μυαλό του προπονητή.

Με τα σημερινά δεδομένα, λοιπόν, όχι μόνο η Καρταχένα και η κάθε Καρταχένα που μπορεί να προέρχεται από τη Segunda Division δεν μπορεί να αποκτήσει τον Αϊτόρ, αλλά το πιθανότερο σενάριο είναι ο Παναθηναϊκός να τον καλέσει τους επόμενους μήνες για να συζητήσουν την πρόωρη επέκταση της συνεργασίας τους.

Το συμβόλαιο του Αϊτόρ τελειώνει το καλοκαίρι του 2023 και αν συνεχίσει να έχει την εικόνα του τελευταίου μήνα θα επεκταθεί για περισσότερα χρόνια. Ή σε περίπτωση που ο Παναθηναϊκός τον πουλήσει δε θα το κάνει για… πενταροδεκάρες, αλλά για ένα ποσό που θα τον αφήσει ικανοποιημένο και με το παραπάνω.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ