Στη Γαλλία για Μπαρμπόσα η ΑΕΚ

Στη Γαλλία για Μπαρμπόσα η ΑΕΚ

Οι άνθρωποι της Ενωσης... τρέχουν να επιτύχουν συμφωνία με τη Νις.

Ο Μπαρμπόσα παραμένει στην κορυφή της μεταγραφικής λίστας, με τους ανθρώπους της ΑΕΚ να επιθυμούν διακαώς να τον ντύσουν στα κιτρινόμαυρα.

Η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου πλησιάζει και στην Ένωση είναι ειλημμένη η απόφαση απόκτησης παίκτη για τον χώρο της μεσαίας γραμμής.

Ο Βραζιλιάνος χαφ είναι ο πρώτος στόχος της ΑΕΚ και όπως αναφέρει η Ώρα των Σπορ, οι άνθρωποι της ομάδας ετοιμάζουν… απόβαση στη Νίκαια. Παναγιώτης Κονέ, Γιάννης Παπαδημητρίου και Στάθης Ταυλαρίδης αναμένεται να ταξιδεύσουν στη Γαλλία, προκειμένου να να κάτσουν στο… τραπέζι των διαπραγματεύσεων με τους ανθρώπους της Νις.

Η Ένωση προσπαθεί να βρει τη χρυσή τομή με τον γαλλικό σύλλογο, για τον εξάμηνο δανεισμό του 25χρονου χαφ. Παράλληλα, οι «κιτρινόμαυροι» θέλουν να συμπεριλάβουν στη συμφωνία και μια εφικτή οψιόν αγοράς, όπως έγινε στην περίπτωση του Στίβεν Τσούμπερ.

Θυμίζουμε, πως η περιπέτεια του Μπαρμπόσα στην Παλμέιρας ολοκληρώθηκε και σε λίγες μέρες, θα επιστρέψει στη Νις, με τον γαλλικό σύλλογο να μην τον συμπεριλαμβάνει στα πλάνα του για τη συνέχεια της σεζόν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ