Αυγενάκης – «Διαφωνώ με τα μέτρα στα γήπεδα, αλλά…»

Αυγενάκης – «Διαφωνώ με τα μέτρα στα γήπεδα, αλλά…»

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, τόνισε ότι διαφωνεί με τα μέτρα για τους θεατές στα γήπεδα, αλλά επισήμανε ότι προέχει «να βοηθήσουμε και να ενισχύσουμε την προσπάθεια της Κυβέρνησης και της Επιτροπής».

Συνέντευξη σε ραδιοφωνικό σταθμό έδωσε ο Λευτέρης Αυγενάκης, με τον Υφυπουργό Αθλητισμού να εκφράζει τη διαφωνία για τη μείωση της πληρότητας των γηπέδων στο 10%, με ανώτατο όριο τους 1000 θεατές.

«Διαφωνώ με τα μέτρα για τους θεατές στα γήπεδα, αλλά θα βοηθήσουμε και θα ενισχύσουμε την προσπάθεια της Κυβέρνησης και της Επιτροπής» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού επισήμανε για την Επιτροπή Λοιμωξιολόγων ότι «στο παρελθόν η διαχείριση που γινόταν ήταν σχετικά επιφανειακή και πρόχειρη ως προσέγγιση για τον χώρο του αθλητισμού, αλλά δεν τους κακίζω γιατί έχουν πάρα πολλά μέτωπα και οι επιστήμονες προσπαθούν να μας προστατέψουν. Ωστόσο, με την τελευταία απόφασή τους περί των 1.000 θεατών στα γήπεδα δεν συμφωνώ. Είναι ανεφάρμοστη. Πώς γίνεται να επιλεγούν οι 1.000 από τους αρκετούς χιλιάδες που έχουν αγοράσει τα διαρκείας τους στις μεγάλες ομάδες; Πώς να διαλέξουν εκείνες τους 1000;

Οι δικές μας προτάσεις ήταν τεκμηριωμένες, κάλυπταν την απαραίτητη μείωση και για τον επαγγελματικό και για τον ερασιτεχνικό αθλητισμό, επιχειρηματολογήσαμε, αλλά δεν μπορούμε να μπούμε απέναντί τους. Προέχει να βοηθήσουμε και να ενισχύσουμε την προσπάθεια της Κυβέρνησης και της Επιτροπή και του κ. Πλεύρη, όσο κι αν ο καθένας μας θέλει να καλύψει και τις ανάγκες του κλάδου του, όπως εγώ του αθλητισμού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ