Άρης – Όλα ανοικτά με Χαΐροβιτς

Άρης – Όλα ανοικτά με Χαΐροβιτς

Οι επαφές των ανθρώπων της ΠΑΕ με τον Βόσνιο μεσοεπιθετικό και τον εκπρόσωπο του, αναφορικά με το μέλλον της συνεργασίας τους.

Στη λίστα των διοικούντων την ΠΑΕ Άρης με τις πιθανές αποδεσμεύσεις, συμπεριλαμβάνεται και το όνομα του Ιζέτ Χαΐροβιτς. Ο Βόσνιος μεσοεπιθετικός είναι ξεκάθαρο ότι δεν υπολογίζεται από τον Άκη Μάντζιο, ενώ το τελευταίο χρονικό διάστημα δεν συμπεριλαμβάνεται ούτε στις αποστολές των αγώνων.

Η περίπτωση του Χαΐροβιτς, βέβαια, είναι διαφορετική από αυτές των Ντουάρτε και Μήτρογλου, καθώς το καλοκαίρι είχε υπογράψει τριετές συμβόλαιο. Κάτι που σημαίνει ότι μόνο εύκολα δεν είναι να λύσει την συνεργασία του.

Τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή η λύση που προκρίνεται είναι να βρεθεί μια ομάδα, προκειμένου να παραχωρηθεί δανεικός μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

Κάποιες προτάσεις υπήρξαν, σύμφωνα με πληροφορίες, όμως οι συγκεκριμένες ομάδες δεν θέλησαν να καλύψουν το μεγαλύτερο μέρος του συμβολαίου του παίκτη, που φτάνει τα 250.000 ευρώ, ετησίως.

Οι συζητήσεις των ανθρώπων του Άρη με τον ποδοσφαιριστή και τον εκπρόσωπο του συνεχίζονται, ενώ δεν μπορεί να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να παραμείνει στο ρόστερ της ομάδας, αν δεν βρεθεί λύση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ