Άρης – Σημαντικές επιστροφές για τον Μάντζιο

Άρης – Σημαντικές επιστροφές για τον Μάντζιο

Οι Γκαρσία, Εντιαγέ και Μανσίνι θα επιστρέψουν στη Θεσσαλονίκη μετά την άδεια που πήραν και από αύριο (30/12) θα ενσωματωθούν στις προπονήσεις και θα τεθούν στη διάθεση του προπονητή τους ενόψει του εκτός έδρας αγώνα με τον Παναθηναϊκό.

Με προβλήματα ξεκίνησε η προετοιμασία του Άρη για το εκτός έδρας ντέρμπι (5/1) με τον Παναθηναϊκό, καθώς τρεις ποδοσφαιριστές βρέθηκαν θετικοί στον κορονοϊο.

Ο Άκης Μάντζιος, πάντως, περιμένει την επιστροφή τριών ακόμα σημαντικών παικτών του. Συγκεκριμένα, οι Εντιαγέ, Γκαρσία και Μανσίνι πήραν μια, επιπλέον, μέρα άδεια για τις γιορτές και θα γυρίσουν σήμερα στη Θεσσαλονίκη.

Οι τρεις παίκτες αναμένεται να ενσωματωθούν αύριο (30/12) στις προπονήσεις και θα τεθούν στη διάθεση του Έλληνα τεχνικού. Θα πρέπει, βέβαια, να υποβληθούν πρώτα σε μοριακό τέστ για κορονοϊο, καθώς έχουν γυρίσει από ταξίδι στο εξωτερικό.

Ενόψει του αγώνα στην Λεωφόρο, ο προπονητής του Άρη δεν μπορεί να υπολογίζει τον Καμαρά, που έχει αγωνιστικές υποχρεώσεις με την εθνική ομάδα της Μαυριτανίας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ