Κρέσπο – «Ο Λουτσέσκου είναι ένας εξαιρετικός προπονητής, αλλά δεν είναι μάγος»

Κρέσπο – «Ο Λουτσέσκου είναι ένας εξαιρετικός προπονητής, αλλά δεν είναι μάγος»

Για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο ΠΑΟΚ, αλλά και για τον Ραζβάν Λουτσέσκου που «δεν είναι μάγος» μίλησε ο Χοσέ Κρέσπο.

Ακυβέρνητο καράβι χαρακτήρισε τον ΠΑΟΚ ο Χοσέ Κρέσπο σε συνέντευξή του στη «Live Sport» αναφερόμενος στα χρόνια μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Ο Ισπανός αμυντικός στάθηκε στον Ραζβάν Λουτσέσκου, μίλησε για το συμβόλαιό του ενώ εμφανίστηκε αισιόδοξος για το μέλλον.

Όσα είπε ο Κρέσπο:

Για την κατάσταση του ΠΑΟΚ και τον Λουτσέσκου: «Ο Λουτσέσκου είναι ένας εξαιρετικός προπονητής, αλλά δεν είναι μάγος. Είχαμε αρκετά προβλήματα τα τελευταία χρόνια και άρχισε η προσπάθεια να τα διορθώσουμε από το καλοκαίρι. Είμαστε στη μέση μιας διαδικασίας χτισίματος νέας ομάδας και είναι κάπως δικαιολογημένα τα σκαμπανεβάσματα».

Για το αν έσφαλε ο Λουτσέσκου μιλώντας για πρωτάθλημα στο ξεκίνημα της σεζόν: «Δεν πιστεύω πως έκανε λάθος στη δήλωσή του. Είχε αυτοπεποίθηση και προσπάθησε να βάλει πάλι τη νοοτροπία του νικητή στην ομάδα. Η αλήθεια όμως είναι πως με την καλή ψυχολογία και την αυτοπεποίθηση δεν μπορείς να κάνεις τα πάντα. Χρειαζόμαστε περισσότερα πράγματα. Ο τρόπος λειτουργίας της ομάδας και του Λουτσέσκου δεν έχει καμία σχέση με το πώς ήταν πριν τέσσερα χρόνια. Για να τα λέμε όλα, για αρκετό καιρό τα προηγούμενα χρόνια ήμασταν σαν ένα καράβι σε φουρτούνα, χωρίς κατεύθυνση, χωρίς τίποτα».

Για το συμβόλαιό του που λήγει το καλοκαίρι: «Το όνειρό μου είναι να τελειώσει η σεζόν με έναν ακόμη τίτλο και μετά θα δούμε τι θα γίνει. Θα συζητήσουμε με τον ΠΑΟΚ για να πάρουμε την καλύτερη δυνατή απόφαση. Ακόμη και στα 35 μου μπορώ να σταθώ σε υψηλό επίπεδο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ