Πρωτοχρονιά στο Ρέντη και… «πόκερ για Σεμέδο»

Πρωτοχρονιά στο Ρέντη και… «πόκερ για Σεμέδο»

Με ευχές και… τρέξιμο ξεκίνησε το 2022 για τους ερυθρόλευκους που έχουν «ξεχάσει» το +11 – Τι λένε στην Πορτογαλία για τον Σεμέδο.

Τι και αν ο Ολυμπιακός είναι στο +11 από την ΑΕΚ και το +13 από τον ΠΑΟΚ μετά τις πρώτες 15 αγωνιστικές στο πρωτάθλημα; Ο Πέδρο Μαρτίνς περίμενε το μεσημέρι (12) στο Ρέντη τους παίκτες του για προπόνηση εν όψει της επανέναρξης του πρωταθλήματος με τις αναμετρήσεις σε Ριζούπολη (5/1) και με Αστέρα στο Καραϊσκάκη (9/1).

Το πρόγραμμα τον Ιανουάριο είναι «γεμάτο» για τους Πειραιώτες που έχουν ως στόχο να διατηρήσουν στη χειρότερη την μεγάλη διαφορά που έχουν από τους υπόλοιπους ξέροντας πως δεν θα μπορούν να υπολογίζουν στους Σισέ, Αγκιμπού, Κούντε, Ροντρίγκες, Ονιεκούρου που είναι με τις εθνικές τους ομάδες για το Κόπα Άφρικα.

Ο Πέδρο Μαρτίνς θέλει απόλυτη συγκέντρωση από όλους και προσοχή στα ματς που έρχονται ώστε να μην αφήσει ο Ολυμπιακός καμία ελπίδα σε κανένα για το πρωτάθλημα. Συν τοις άλλοις στον Ολυμπιακό παρακολουθούν με προσοχή και όσα συμβαίνουν στις δύο ομάδες που έχουν να αντιμετωπίσουν καθώς ως γνωστόν ο Απόλλωνας έχει ανακοινώσει τρία κρούσματα κορωνοιού και ο Αστέρας πέντε.

Οι ερυθρόλευκοι από την πλευρά τους βεβαίως προετοιμάζονται όσο καλύτερα γίνεται για τα ματς που έρχονται με τον Μαρτίνς να επαναλαμβάνει με κάθε ευκαιρία σε όλους πως θα πρέπει να μείνουν προσηλωμένοι στη δουλειά τους και να αφήσουν στην άκρη την μεγάλη διαφορά που έχει αποκτήσει ήδη ο Ολυμπιακός.

Το πρωτοχρονιάτικο πρόγραμμα στο Ρέντη περιελάμβανε πολλές ευχές και χαμόγελα από όλους για ένα ακόμη επιτυχημένο και ευχάριστο έτος και συνάμα πολύ τρέξιμο για όλους. Ο Μαρτίνς μετά την πολυήμερη άδεια που είχαν οι παίκτες του αποφάσισε να τους μαζέψει νωρίς στο Ρέντη και όχι απόγευμα όπως συνηθιζόταν, και είχε γίνει και πέρσι παρότι υπήρχε το ντέρμπι με την ΑΕΚ στις 3 Ιανουαρίου.

Στόχος του Πορτογάλου να στείλει με κάθε τρόπο το μήνυμα του σε όλους για την δύσκολη συνέχεια που περιμένει την ομάδα μέσα στο 2022 παίζοντας σε τρεις στόχους.

Ο Μαρτίνς σχεδιάζει ήδη τα πλάνα του για το πρώτο ματς με τον Απόλλωνα στη Ριζούπολη βλέποντας τον Κώστα Μανωλά να ανεβάζει ρυθμούς και να δείχνει πως σύντομα θα είναι διαθέσιμος για να αγωνιστεί.

Στο Ρέντη βρίσκεται και ο Ρούμπεν Σεμέδο που συνεχίζει να προπονείται με τους ερυθρόλευκους την ώρα που το «σήριαλ» της μεταγραφής του στην Πόρτο έχει «φουντώσει». Είναι χαρακτηριστικές άλλωστε οι πληροφορίες και τα δημοσιεύματα από την πατρίδα του που μιλούν για «πόκερ» ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την Πόρτο που τον θέλει αλλά δεν έχει δεχθεί ακόμη τους όρους των πρωταθλητών Ελλάδας.

Οι Πορτογάλοι ουσιαστικά τον θέλουν με δανεισμό και το καλοκαίρι βλέπουμε ενώ από την άλλη στον Ολυμπιακό είναι ξεκάθαρη η επιθυμία τους για πώληση. Υπάρχει και η λύση για την υποχρεωτική ρήτρα που όμως η Πόρτο ακόμη δεν καλοβλέπει. Όπως και να έχει το «πόκερ» ανάμεσα στις δύο ομάδες φαίνεται πως θα είναι σκληρό…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ