Άρης – Αποφασίζουν για Ασλανίδη

Άρης – Αποφασίζουν για Ασλανίδη

Αν δεν αποκτηθεί κεντρικός αμυντικός στη τρέχουσα μεταγραφική περίοδο, τότε πιθανότατα ο νεαρός θα παραμείνει στο ρόστερ και θα πάρει χρόνο συμμετοχής.

Εκτός από τα θέματα των μεταγραφών και των ανανεώσεων, στην ατζέντα των ανθρώπων του Άρη βρίσκονται και οι περιπτώσεις των νεαρών παικτών που βρίσκονται στο ρόστερ. Με το όνομα του Κυριάκου Ασλανίδη να βρίσκεται στην κορυφή της συγκεκριμένης λίστας.

Οι κιτρινόμαυροι έχουν εμπιστοσύνη στον νεαρό αμυντικό και θεωρούν ότι θα έχει εξέλιξη, ενώ πολλά θα κριθούν από την εξέλιξη που θα έχουν οι επαφές τους για την απόκτηση στόπερ την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο.

Ο Άκης Μάντζιος θα είναι αυτός που θα πάρει την οριστική απόφαση. Αν δεν αποκτηθεί, μάλιστα, τελικά κεντρικός αμυντικός, είναι πολύ πιθανό ο Κυριάκος Ασλανίδης όχι απλά να παραμείνει στο ρόστερ αλλά και να πάρει χρόνο συμμετοχής.

Στην αντίθετη περίπτωση, αναμένεται να παραχωρηθεί με την μορφή δανεισμού σε κάποια ομάδα. Όλα, πάντως, αναμένεται να ξεκαθαρίσουν για το θέμα αυτό στις επόμενες δυο εβδομάδες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ