Αυτοί έχουν ξεχωρίσει στη φετινή Superleague (pics+vids)

Αυτοί έχουν ξεχωρίσει στη φετινή Superleague (pics+vids)

Ο πρώτος γύρος της Superleague αποτελεί παρελθόν και to10.gr σας παρουσιάζει τους παίκτες και τα στατιστικά που ξεχώρισαν στο πρώτο μισό της σεζόν.

Η φετινή Superleague πέρασε από… σαράντα κύματα, αλλά ο πρώτος γύρος που ολοκληρώθηκε πριν λίγες μέρες, μας χάρισε θέαμα, συγκινήσεις και ενίοτε… τρελά αποτελέσματα.

Το πρώτο μισό της φετινής σεζόν (και με δύο αγωνιστικές πλέον στον 2ο γύρο), βρήκε στην κορυφή τον Ολυμπιακό, ο οποίος παραμένει αήττητος (13 νίκες, 2 ισοπαλίες) με 41 βαθμούς. Οι «Ερυθρόλευκοι» απέδειξαν πως και φέτος έχουν ανοίξει την… ψαλίδα στο ελληνικό πρωτάθλημα, καθώς βρίσκονται ήδη στο +11 από τη δεύτερη ΑΕΚ (30 β.), ενώ ο ΠΑΟΚ ακολουθεί στην 3η θέση με 28 βαθμούς.

Στην 4η θέση είναι ο Παναθηναϊκός με 23 βαθμούς, ενώ την πεντάδα συμπληρώνει η πιο ευχάριστη έκπληξη της σεζόν ως τώρα, ο ΠΑΣ Γιάννινα με 22 βαθμούς.

Παρακάτω, to10.gr σας παρουσιάζει 14 παίκτες (έναν από κάθε ομάδα) που ξεχώρισε σε αυτό το πρώτο μισό του πρωταθλήματος (η σειρά πάει με τη βαθμολογική θέση των ομάδων).

Ολυμπιακός: Αγκιμπού Καμαρά

Αναμφίβολα, ο Αγκιμπού Καμαρά αποτελεί τη μεγάλη «αποκάλυψη» του φετινού Ολυμπιακού. Ο 20χρονος μεσοεπιθετικός των Πειραιωτών πραγματοποιεί εντυπωσιακές εμφανίσεις τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη και έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του Πέδρο Μαρτίνς.

Ο νεαρός Αφρικανός μετράει 24 εμφανίσεις, έχοντας πετύχει 5 γκολ, ενώ έχει μοιράσει και 3 ασίστ.

ΑΕΚ: Στέφεν Τσούμπερ

Ο Στέφεν Τσούμπερ αδιαμφισβήτητα αποτελεί έναν από τους πιο ποιοτικούς παίκτες του πρωταθλήματος.

Ο Ελβετός μπορεί το τελευταίο διάστημα να παίζει κάτω από τα στάνταρ του, ωστόσο σε 16 συμμετοχές έχει πετύχει 5 γκολ (τα 3 μάλιστα εκτός έδρας) και έχει μοιράσει 2 ασίστ.

ΠΑΟΚ: Γιάσμιν Κούρτιτς

Ποιος ξέρει σε τι θέση θα ήταν ο ΠΑΟΚ αν δεν είχε τον Γιάσμιν Κούρτιτς.

Ο Σλοβένος έχει… ξελασπώσει τους Θεσσαλονικείς ουκ ολίγες φορές, έχοντας πετύχει καθοριστικά γκολ. Συγκεκριμένα, έχει σημειώσει 9 γκολ (τα 4 εξ αυτών στα 2 πρώτα παιχνίδια του δεύτερου γύρου) και είναι πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος μαζί με τους Γιουσέφ Ελ Αραμπί και Καρλίτος.

Παναθηναϊκός: Καρλίτος

Ο Καρλίτος έχει εξελιχθεί στον ηγέτη του φετινού Παναθηναϊκού. Ο Ισπανός επιθετικός είναι σαφώς βελτιωμένος σε σχέση με την περσινή σεζόν και είναι ο πρώτος σκόρερ στη Superleague (μαζί με Ελ Αραμπί και Κούρτιτς) με 9 γκολ.

ΠΑΣ Γιάννινα: Χοσέ Περέα

Η φετινή έκδοση του ΠΑΣ Γιάννινα εντυπωσιάζει τους πάντες στο πρωτάθλημα και σε αυτό έχει παίξει ρόλο και η παρουσία του Χοσέ Περέα.

Η ομάδα των Ιωαννίνων τον αγόρασε το καλοκαίρι από τον Παναθηναϊκό και έχει αποδειχθεί… λίρα εκατό, καθώς σε 13 αγώνες μετράει 3 γκολ και 3 ασίστ, προκαλώντας πολλά προβλήματα στις αντίπαλες άμυνες.

ΟΦΗ: Χουάν Νέιρα

Ο ΟΦΗ του Γιώργου Σίμου μπορεί να ήταν πιο εντυπωσιακός στο μάτι, ο φετινός όμως του Νίκου Νιόπλια δείχνει πιο ισορροπημένος και σταθερός.

Σε αυτό έχει βοηθήσει και ο Χουάν Νέιρα, ο οποίος έχει αγωνιστεί σε 8 παιχνίδια και έχει πετύχει 4 γκολ.

Άρης: Μπρούνο Γκάμα

Αν εξαιρέσουμε το σοκαριστικό 0-5 από τον ΠΑΣ Γιάννινα, ο φετινός Άρης έχει περισσότερη ποιότητα και δείχνει να πατάει καλύτερα από πέρσι.

Ένας από τους πρωταγωνιστές της ομάδας του Άκη Μάντζιου φέτος είναι ο Μπρούνο Γκάμα, ο οποίος σε 14 αγώνες μετράει 4 γκολ (εκ των οποίων μερικά ήταν και καθοριστικά) και 1 ασίστ.

Αστέρας Τρίπολης: Κέβιν Σόνι

Ο Αστέρας Τρίπολης δεν έχει βρει ακόμη ρυθμό και δεν έχει δικαιώσει τις προσδοκίες που τον ήθελαν για υψηλότερες βλέψεις στο πρωτάθλημα.

Ο Μπαράλες δεν έχει βοηθήσει όσο αναμενόταν, με τον Κέβιν Σόνι να… τραβάει το κουπί με 4 γκολ σε 12 αγώνες, ενώ έχει μοιράσει και 2 ασίστ.

Παναιτωλικός: Νίκος Βέργος

Ο Παναιτωλικός προσπαθεί να μην… μπει σε περιπέτειες για την παραμονή στην κατηγορία και σε αυτό έχει βοηθήσει η παρουσία του Νίκου Βέργου, ο οποίος κερδίζει πόντους στην ομάδα του Αγρινίου, καθώς σε 12 αγώνες μετράει 4 γκολ και 2 ασίστ

Βόλος: Τομ Φαν Βέερτ

Ο Βόλος έκανε εντυπωσιακή εκκίνηση στη φετινή Superleague, στη συνέχεια έπεσε κατακόρυφα, ωστόσο είναι μια ομάδα που έχει έναν από τους πιο.. καυτούς επιθετικούς του πρωταθλήματος.

Ο λόγος για τον Τομ Φαν Βέερτ, ο οποίος κατάφερε εύκολα να ξεχωρίσει, μετρώντας 8 γκολ σε 14 αγώνες, ενώ έχει και 1 ασίστ.

Ιωνικός: Αΐας Άοσμαν

Ο Ιωνικός επέστρεψε στη Superleague για να κοντράρει στα ίσα όλες τις ομάδες και το απέδειξε περίτρανα στον πρώτο γύρο. Η ομάδα της Νίκαιας κρατάει μια απόσταση από την επικίνδυνη ζώνη και ένας από τους πρωταγωνιστές της ομάδας είναι σίγουρα ο Αΐας Άοσμαν, ο οποίος έχει πετύχει 5 γκολ σε 14 αγώνες, ενώ έχει μοιράσει και 4 ασίστ.

Λαμία: Κρίστοφερ Νούνιες

Σε χαμηλά επίπεδα κινείται φέτος η Λαμία, η οποία έχει ταλαιπωρηθεί και από πολλούς τραυματισμούς παικτών της. Ο Κρίστοφερ Νούνιες, πάντως, είναι ό,τι πιο ποιοτικό έχει να δείξει η ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου, με τον Κοσταρικανό μεσοεπιθετικός να μετράει μόνο 1 γκολ και 1 ασίστ σε 12 αγώνες, αλλά να έχει βοηθήσει με την παρουσία του το παιχνίδι της Λαμίας.

Ατρόμητος: Ευθύμης Κουλούρης

Η φετινή σεζόν έως τώρα χαρακτηρίζεται μόνο απογοητευτική για τον Ατρόμητο. Είναι δύσκολο να βρει κανείς διασωθένες στην ομάδα του Περιστερίου, ωστόσο σίγουρα ο Ευθύμης Κολούρης ξεχωρίζει, καθώς έχει πετύχει 5 γκολ σε 15 παιχνίδια, ενώ έχει και 1 ασίστ. Μάλιστα, στη νίκη επί του ΠΑΟΚ με 2-0, ο Έλληνας επιθετικός σκόραρε για πρώτη φορά μετά από 2 χρόνια!

Απόλλων Σμύρνης: Μπρούνο Άλβες

Ο Απόλλων Σμύρνης βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας και η συνέχεια στον 2ο γύρο θα είναι δύσκολη, καθώς θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια για να παραμείνει η ομάδα στην κατηγορία.

Από αυτούς που ξεχώρισαν στον πρώτο γύρο για την «Ελαφρά Ταξιαρχία» ήταν ο Μπρούνο Άλβες, ο οποίος, αν και στα 40 του χρόνια, παραμένει σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ