Ποδαρικό στη Superleague στη σκιά του κορωνοϊού

Ποδαρικό στη Superleague στη σκιά του κορωνοϊού

Η Superleague επιστρέφει μετά την διακοπή των εορτών με τις αναμετρήσεις Γιάννινα-Ιωνικός και Αστέρας-ΟΦΗ, ωστόσο με τις ομάδες να έχουν πολλά προβλήματα λόγω του κορωνοϊού.

Η Superleague μετά την διακοπή λόγω εορτών ανοίγει και πάλι αυλαία για την 16η αγωνιστική, ωστόσο τα πράγματα θα είναι τελείως διαφορετικά, καθώς η χωρητικότητα  στα γήπεδα μειώθηκε στο 10%.

Σήμερα Τρίτη είναι προγραμματισμένες δύο αναμετρήσεις, αυτή του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Ιωνικό και αυτή του Αστέρα Τρίπολης με τον ΟΦΗ.

Η αρχή γίνεται στις 17:15 με την αναμέτρηση του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Ιωνικό με τις δύο ομάδες να θέλουν την νίκη  η κάθε μια για διαφορετικούς λόγους. Οι γηπεδούχοι, που είναι πέμπτοι με 22 βαθμούς και θέλουν να εδραιωθούν στην εξάδα. Ο Ηρακλής Μεταξάς έχει αρκετά προβλήματα, καθώς μετά τα οκτώ κρούσματα της περασμένης εβδομάδας οι δύο παίκτες βγήκαν από την καραντίνα και είναι θεωρητικά διαθέσιμοι, παρότι έχουν χάσει πολλές προπονήσεις.

Από την άλλη πλευρά ο Ιωνικός μετά τα αρνητικά αποτελέσματα των προηγούμενων αγωνιστικών θέλει να μπει με το δεξί στο 2022. Μάλιστα χθες η ομάδα της Νίκαιας ανακοίνωσε τέσσερα κρούσματα, εκ των οποίων ένα αφορά σε παίκτη Στην αποστολή που ανακοίνωσε ο Δημήτρης Σπανός δεν βρίσκεται ο Νίκος Βαφέας, ο οποίος δεν προπονήθηκε λόγω ενός προβλήματος τραυματισμού.

Το δεύτερο χρονικά παιχνίδι είναι προγραμματισμένο για τις 19:30 ανάμεσα στον Αστέρα Τρίπολης και τον ΟΦΗ. Οι γηπεδούχοι είναι στην 8η θέση με 17 βαθμούς και οι φιλοξενούμενοι στην 6η με 22.

Στα αγωνιστικά, η ομάδα της Τρίπολης έχει ανακοινώσει πέντε κρούσματα κορωνοϊού δίχως να γίνουν γνωστά τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που έχουν προσβληθεί από κορωνοϊό. Από την άλλη πλευρά και η ομάδα του Νίκου Νιόπλια ανακοίνωσε πέντε κρούσματα ενώ ακόμα δεν θα έχει στην διάθεση τους Τοράλ, Μεγιάδο, Διαμαντής, Ουές, Μαρινάκης, Γιάννου όπως και οι Επασί, Σηφάκης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ