«Έγινε η πρόταση για τον Ονιεκούρου»

«Έγινε η πρόταση για τον Ονιεκούρου»

Οι Τούρκοι τονίζουν πως η Γαλατά έκανε επίσημη πρόταση στον Ολυμπιακό για τον Ονιεκούρου που παρουσιάζεται θετικός για την επιστροφή.

Ο Χένρι Ονιεκούρου  βρίσκεται (ξανά) στο μπλοκάκι των ανθρώπων της Γαλατασαράι, με την τουρκική ομάδα να χτυπάει την… πόρτα του Ολυμπιακού.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στη γειτονική χώρα, η «Τσιμπόμ» επισημοποίησε το ενδιαφέρον της για τον 24χρονο εξτρέμ, κάνοντας πρόταση δανεισμού στους «ερυθρολεύκους», με οψιόν αγοράς.

Ο εξτρέμ του Ολυμπιακού εμφανίζεται θετικός ως προς την επιστροφή του στην Τουρκία και την Γαλατασαράι, έχοντας ήδη δώσει το «ok» στους ανθρώπους της ομάδας.

Αλλωστε, με τη φανέλα της «Τσιμπόμ», ο Ονιεκούρου κατέγραψε και τις καλύτερες εμφανίσεις στην καριέρα του, μετρώντας 22 γκολ και 12 ασίστ σε 71 αναμετρήσεις. Μάλιστα, αξίζει να σημειωθεί πως έχει αγωνιστεί τρεις φορές ως δανεικός στην ομάδα της Πόλης, κάτι που έχει στοιχίσει 2.200.000 € στην Γαλατασαράι.

Θυμίζουμε, πως ο άσος της ομάδας του Πέδρο Μαρτίνς έχει ήδη ενσωματωθεί στην Εθνική Νιγηρίας για το Κόπα Άφρικα του Καμερούν και ετοιμάζεται για το πρώτο ματς με την Αίγυπτο (11/1). Με τη φανέλα του Ολυμπιακού, ο 24χρονος παίκτης μετράει ένα γκολ και μια ασίστ σε 21 ματς και μένει να φανεί αν θα πάρει τον… δρόμο της επιστροφής για το τουρκικό πρωτάθλημα.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ