Νέα μπλεξίματα για Σεμέδο

Νέα μπλεξίματα για Σεμέδο

Καταγγελία για ξυλοδαρμό από τη σύντροφο του, συνελήφθη βάσει διαδικασίας και μετά αφέθηκε ελεύθερος

Ο Ρούμπεν Σεμέδο συνελήφθη από τις αρχές έπειτα από καταγγελία της 28χρονης συντρόφου του, που υποστήριξε ότι έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από τον Πορτογάλο ποδοσφαιριστή βάσει της διαδικασίας και μετά αφέθηκε ελεύθερος.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το «enikos.gr», το βράδυ της Δευτέρας, η 28χρονη γυναίκα από την Πορτογαλία τηλεφώνησε στην Άμεση Δράση και τόνισε ότι ο Σεμέδο την ξυλοκόπησε, μετά από καβγά που προηγήθηκε ανάμεσα στο ζευγάρι.

Παράλληλα, στο ίδιο δημοσίευμα υπογραμμίζουν ότι η 28χρονη σύντροφος του ποδοσφαιριστή είπε πως την χτύπησε στην κλείδα, της προκάλεσε αμυχές, ενώ την κλείδωσε έξω από το σπίτι όπου διαμένουν στη Γλυφάδα και δεν την άφηνε να μπει μέσα.

Μετά τον καυγά του ζευγαριού, στο σημείο έφτασαν άμεσα οι αστυνομικοί, οι οποίοι πράγματι βρήκαν τη γυναίκα έξω από το σπίτι. Την οδήγησαν στο αστυνομικό τμήμα του Αλίμου και συγκεκριμένα στην υπηρεσία Ενδοοικογενειακής Βίας, όπου η γυναίκα προχώρησε και στην καταγγελία.

Μετά την καταγγελία της συντρόφου του, ο Πορτογάλος κεντρικός αμυντικός συνελήφθη, ακολουθήθηκε όλη η προβλεπόμενη διαδικασία και εν συνεχεία αφέθηκε ελεύθερος, ενώ αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ