Επίσημο – Αναβλήθηκαν τα ματς σε Τούμπα και Περιστέρι

Επίσημο – Αναβλήθηκαν τα ματς σε Τούμπα και Περιστέρι

Η Superleague ανακοίνωσε την αναβολή του ΠΑΟΚ - Παναιτωλικός, αλλά και του Ατρόμητος - Βόλος λόγω κρουσμάτων κορωνοϊού.

Την αναβολή των αγώνων ΠΑΟΚ-Παναιτωλικός και Ατρόμητος-Βόλος ανακοίνωσε η Superleague λόγω των πολλών κρουσμάτων κορωνοϊού. Συγκεκριμένα, μετά τα 13 κρούσματα κορωνοϊού που ανακοίνωσε ο Παναιτωλικός εκ των οποίων οι 10 ήταν ποδοσφαιριστές, συν τα 11 κρούσματα που ανακοίνωση η ομάδα του Περιστερίου, έφερε αναπόφευκτα την αναβολή και των δυο αναμετρήσεων που ήταν προγραμματισμένα για την Τετάρτη. Από εκεί και πέρα, πλην των δυο αναμετρήσεων αυτών τα πέντε υπόλοιπα ματς της αγωνιστικής αναμένεται να γίνουν κανονικά, τουλάχιστον προς το παρόν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Λίγκας:

Ανακοινώνεται ότι οι αγώνες ΠΑΟΚ – ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ και ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ – ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ, στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής ημέρας του Πρωταθλήματος Super League Interwetten, αναβάλλονται, για προληπτικούς λόγους, μετά τη διαπίστωση θετικών κρουσμάτων COVID-19 σε ποδοσφαιριστές της ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ και της ΠΑΕ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ αντίστοιχα.

Σε εφαρμογή όσων προβλέπονται στο Υγειονομικό Πρωτόκολλο Διεξαγωγής Αγώνων, αποφασίστηκε η αναβολή των αγώνων, καθώς η απαρέγκλιτη τήρηση του πρωτοκόλλου αποτελεί βασική προϋπόθεση για τη διεξαγωγή των αγώνων, ενώ βάσει όσων προβλέπονται έχουν ήδη ενημερωθεί ο ΕΟΔΥ και η Υγειονομική Επιτροπή της Γ.Γ.Α. και έχει γίνει άμεση απομόνωση των κρουσμάτων, σύμφωνα με τις οδηγίες των αρμοδίων φορέων, δεδομένου ότι η διαφύλαξη της υγείας όλων των εμπλεκομένων αποτελεί πρωταρχικό μέλημα της Super League.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ