Έντεκα κρούσματα στον Ατρόμητο, αναβάλλεται το ματς με Βόλο

Έντεκα κρούσματα στον Ατρόμητο, αναβάλλεται το ματς με Βόλο

Η ομάδα του Ατρομήτου «χτυπήθηκε» για τα καλά από τον κορωνοϊό καθώς τα κρούσματα στο εσωτερικό της ομάδα των δυτικών προαστίων έφτασαν τα 11. Προς αναβολή η αναμέτρηση με τον Βόλο.

Η μετάλαξη Όμικρον συνεχίζει να «ταλαιπωρεί» τις ομάδες της Superleague, οι οποίες καθημερινά ανακοινώνουν θετικά κρούσματα στο εσωτερικό τους.

Έτσι με την σειρά της και η ομάδα του Ατρομήτου ανακοίνωσε σήμερα ότι τα κρούσματα στις τάξεις των Περιστεριωτών έφτασαν τα 11. Όλα αυτά λίγες ώρες πριν την προγραμματισμένη έντός έδρας αναμέτρηση με τον Βόλο(05/1,17.15) για την 16η αγωνιστική της Supeleague.

Φυσικά με τωρινά δεδομένα η αναμέτρηση απέναντι στην ομάδα της Μαγνησίας, οδηγείται σε αναβολή μιας και με βάση το πρωτόκολλο της διοργανώτριας αρχής για την αναβολή ενός αγώνα χρειάζεται να εντοπισθούν 4 ή περισσότερα νέα κρούσματα σε αθλητές κατά τους δύο τελευταίους ελέγχους πριν τον αγώνα (αθροιστικά).

Η σχετική ανακοίνωση του Ατρομήτου αναφέρει:

«Η ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει ότι στους καθιερωμένους ελέγχους που διενεργούνται για τον COVID-19 εντοπίστηκαν νέα κρούσματα κορωνοϊού και συνολικά οι νοσούντες έχουν φτάσει στους 11.

Στο πλαίσιο αυτό και τηρώντας απαρέγκλιτα το υγειονομικό πρωτόκολλο, οι ασθενείς έχουν τεθεί ήδη σε κατ’ οίκον περιορισμό ώστε να περιοριστεί η διασπορά στα υπόλοιπα μέλη της ομάδας.

Υπενθυμίζεται ότι στους ελέγχους των τελευταίων ημερών, είχαν εντοπιστεί αρχικά πέντε κρούσματα και στη συνέχεια άλλα δύο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ