Αρνητικός ο Παναθηναϊκός, θετικός ο Μαουρίτσιο (pic)

Αρνητικός ο Παναθηναϊκός, θετικός ο Μαουρίτσιο (pic)

Ο Βραζιλιάνος μέσος με ανάρτησή του στα social media γνωστοποίησε ότι βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό, ενώ αναφέρθηκε και στην πρόταση που είχε από ομάδα του Κατάρ…

Χωρίς τον Ζοσέ Μαουρίτσιο θα παραταχθεί ο Παναθηναϊκός στο αυριανό παιχνίδι με τον Αρη (5/1, 21:30), για την 16η αγωνιστική της Superleague, καθώς ο Βραζιλιάνος μέσος βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά σε ανάρτησή του στο λογαριασμό του στο Instagram.

Ο Λατινοαμερικάνος χαφ του Τριφυλλιού το απόγευμα της Τρίτης (4/1) έκανε ανάρτηση στα social media, στην οποία αποκάλυψε ότι νοσεί από κορωνοϊό και θα χρειαστεί να παραμείνει στα… πιτς, ενώ αναφέρθηκε επίσης στην πρόταση που είχε στα χέρια του από ομάδα του Κατάρ. Ο Βραζιλιάνος μέσος στο μήνυμά του τόνισε ότι ο Παναθηναϊκός δεν τον άφησε να φύγει, αλλά ξεκαθάρισε ότι θα συνεχίσει να δίνει τα πάντα για το Τριφύλλι.

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους φιλάθλους για τα μηνύματα αγάπης και υποστήριξης. Ελπίζω να καταλαβαίνετε την επιθυμία μου για μία αλλαγή, όμως η ομάδα αποφάσισε να μην με αφήσει, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα δίνω τον καλύτερό μου εαυτό για την ομάδα όπως έκανα πάντα.

Είμαι επαγγελματίας. Περισσότερο από ποτέ χρειάζομαι την υποστήριξή σας. Τα αποτελέσμα για τον κορωνοϊό ήταν θετικό και μέχρι να βγω αρνητικός, θα δουλεύω σκληρά για να επιστρέψω το συντομότερο δυνατό», ανέφερε ο 32χρονος μέσος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ