Ντέρμπι Ευρώπης στη… σκιά του κορωνοϊού

Ντέρμπι Ευρώπης στη… σκιά του κορωνοϊού

Το ντέρμπι Παναθηναϊκός-Άρης κλείνει το σημερινό πρόγραμμα στην 16η αγωνιστική της Superleague, με τις δύο ομάδες να ταλαιπωρούνται από κρούσματα κορωνοϊού.

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Άρη στην Λεωφόρο (21:30) για το ντέρμπι της 16ης αγωνιστικής της Superleague με τις δύο ομάδες να παρατάσσονται με αρκετές απουσίες, καθώς ταλαιπωρούνται από κρούσματα κορωνοϊού.

Οι πράσινοι θέλουν πάση θυσία την νίκη στο παιχνίδι κόντρα στον Άρη για να σταθεροποιήσουν την θέση τους στην εξάδα και για να πάρουν και μια βαθμολογική διαφορά από τους «κιτρινόμαυρους», καθώς και οι δύο ομάδες έχουν ως στόχο την κατάκτηση μιας θέσης που οδηγεί στην Ευρώπη. Από την άλλη πλευρά ο Άρης ψάχνει το διπλό στην Λεωφόρο ώστε να μην χάσει την επαφή με την εξάδα, καθώς έχει και την τιμωρία του -6 από την αρχή της σεζόν.

Ο Παναθηναϊκός και ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν θα έχει στη διάθεση του τους Ρούμπεν Πέρεθ, Μαουρίσιο, Καρλίτος και Τάσο Χατζηγιοβάνη, ενώ παράλληλα εκτός αποστολής βρίσκεται ο Μπουζούκης που θα μπορούσε να δώσει κάποιες λύσης με δεδομένο τις αρκετές απουσίες που θα έχει το τριφύλλι.

Από την άλλη ο Άρης έχει εξίσου σημαντικές ελλείψεις. Συγκεκριμένα, η ομάδα της Θεσσαλονικής κατεβαίνει χωρίς τους Μπρούνο Γκάμα, Χαβιέρ Ματίγια, Φαμπιάνο, Ντάνιελ Μαντσίνι, Ματέο Γκαρσία, αλλά και τους Χρήστο Μαρμαρίδη και Αμπουπακάρ Καμαρά. Έτσι και ο Άκης Μάντζιος αναμένεται να αντιμετωπίσει πρόβλημα στο μεσοεπιθετικό κομμάτι της ομάδας, καθώς θα έχει στην διάθεση του λιγοστές επιλογές.

Η αποστολή του Παναθηναϊκού:  

Διούδης, Ξενόπουλος, Μπρινιόλι, Αλεξανδρόπουλος, Λούντκβιστ, Βιγιαφάνιες, Αϊτόρ, Ενγκμπακοτό, Παλάσιος, Βιτάλ, Χουάνκαρ, Βέλεθ, Σένκεφελντ, Χατζηθεοδωρίδης, Σάντσες, Κώτσιρας, Σάρλια Πούγγουρας, Ιωαννίδης και Μακέντα.

Η αποστολή του Άρη:  

Κουέστα, Ντένις, Σιαμπάνη, Ιτούρμπε, Σάσα, Μπερτόγλιο, Μπράμπετς, Σάκιτς, Τζέγκο, Εντιαγέ, Σούντγκρεν, Μπεναλουάν, Γκάνεα, Λόπεθ, Λούμορ, Χαΐροβιτς, Δεληζήσης, Μάνος, Ασλανίδης και Σαλιάρης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ