Άρης – Αυτούς ετοιμάζει για το ντέρμπι ο Μάντζιος

Άρης – Αυτούς ετοιμάζει για το ντέρμπι ο Μάντζιος

Περιορισμένες οι επιλογές του Έλληνα τεχνικού για την ενδεκάδα του σημερινού (21.30) εκτός έδρας αγώνα με τον Παναθηναϊκό, εξαιτίας των πολλών απουσιών που έχει να αντιμετωπίσει.

Τα σημαντικά προβλήματα απουσιών που ταλαιπωρούν τον Άρη, έχουν μειώσει σημαντικά και τις επιλογές του Άκη Μάντζιου, σε ότι αφορά το βασικό σχήμα της σημερινής (21.30) εκτός έδρας αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό.

Ο Έλληνας τεχνικός αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με σύστημα 4-2-3-1 και τερματοφύλακα τον Κουέστα. Ο Σούντγκρεν θα καλύψει το δεξί άκρο της αμυντικής γραμμής, ο Γκάνεα το αριστερό, ενώ οι Μπεναλουάν και Μπράμπετς θα είναι το κεντρικό δίδυμο.

Οι Σάσα και Τζέγκο θα αγωνιστούν στα αμυντικά χαφ, ο Ιτούρμπε στην δεξιά πλευρά της μεσαίας γραμμής, ένας εκ των Λούμορ ή Μπερτόλιο στην αριστερή, ενώ ο Εντιαγέ θα αναλάβει ρόλο επιτελικού μέσου.


Τέλος, οι Μάνος και Λόπεθ διεκδικούν τη θέση στην κορυφή της επίθεσης – καθώς ο Καμαρά έχει ενσωματωθεί με την εθνική ομάδα της Μαυριτανίας-, με τον Ισπανό να φαίνεται ότι έχει μικρό προβάδισμα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ