Άρης – «Πληγωμένος» αλλά αποφασισμένος κόντρα στον Παναθηναϊκό

Άρης – «Πληγωμένος» αλλά αποφασισμένος κόντρα στον Παναθηναϊκό

Με σημαντικές απουσίες αλλά με μοναδικό στόχο την κατάκτηση της νίκης θα παραταχθούν οι κιτρίνομαυροι στο σημερινό (21.30) εκτός έδρας ντέρμπι.

Η νίκη είναι μονόδρομος για τον Άρη στη σημερινή (21.30) εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό, προκειμένου να περάσει τον αντίπαλο του στην βαθμολογία.

Παρά τα σημαντικά προβλήματα απουσιών που αντιμετωπίζουν, οι κιτρινόμαυροι θα παραταχθούν αποφασισμένοι στη Λεωφόρο. Ο Άκης Μάντζιος δεν μπορεί να υπολογίζει τον Καμαρά, που έχει αγωνιστικές υποχρεώσεις με την εθνική ομάδα της Μαυριτανίας.

Η προετοιμασία του Άρη ενόψει του συγκεκριμένου αγώνα πραγματοποιήθηκε μετ’ εμποδίων, ενώ στη διάθεση του προπονητή του δεν βρίσκονται και οι Φαμπιάνο, Μανσίνι, Γκάμα, Ματέο Γκαρσία, Ματίγια και Μαρμαρίδης.

Αντίθετα, επέστρεψε στην αποστολή ο Χαΐροβιτς, για πρώτη φορά μετά τις 20 Νοεμβρίου του 2021, καθώς και ο νεαρός κεντρικός αμυντικός, Ασλανίδης.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο Άρης ζήτησε από τη Super League την αναβολή της αναμέτρησης, καθώς βρέθηκαν εννιά κρούσματα κορονοϊού στο ποδοσφαιρικό τμήμα, όμως, το αίτημα του δεν έγινε δεκτό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ