ΟΦΗ – Επέστρεψε στις προπονήσεις ο Τοράλ

ΟΦΗ – Επέστρεψε στις προπονήσεις ο Τοράλ

Ο προπονητής του ΟΦΗ, Νίκος Νιόπλιας είδε τον Τοράλ να επιστρέφει σε φουλ ρυθμούς και τους Μαρινάκη, Γιάννου να βγάζουν μέρος της προπόνησης.

Ευχάριστα ήταν τα νέα για τον Νίκο Νιόπλια στην σημερινή (6/1) προπόνηση του ΟΦΗ, με τον τεχνικό των Κρητικών να βλέπει τον Τζον Τοράλ να επιστρέφει σε φουλ ρυθμούς.

Ο Ισπανός μέσος αποθεραπεύτηκε πλήρως από τον τραυματισμό του και προπονήθηκε κανονικά, με τους Απόστολο Γιάννου και Νίκο Μαρινάκη να ακολουθούν μέρος του προγράμματος, έχοντας ξεπεράσει την ίωση που τους ταλαιπωρούσε.

Όσον αφορά τους απόντες, εκτός έμεινε ο Δημήτρης Σωτηρίου, ο οποίος συνέχισε την θεραπεία, ενώ λόγω ίωσης απουσίασαν οι Αμπντούλ Γουές, Απόστολος Διαμαντής και Βασίλης Σηφάκης.

Να σημειωθεί ότι από το σημερινό πρόγραμμα έλειψε και ο Ντεβί Επασί, ο οποίος έχει ενσωματωθεί στην Εθνική Καμερούν για το προσεχές Copp Africa (9/1-6/2).

Η επόμενη προπόνηση για τους Ηρακλειώτες θα διεξαχθεί το πρωί της Παρασκευής (7/1, 10:30) και μετά το τέλος της θα ανακοινωθεί η αποστολή για τον αγώνα του Σαββάτου (8/1) με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ