Τρία νέα κρούσματα στον ΠΑΟΚ, προς αναβολή το ντέρμπι με την ΑΕΚ!

Τρία νέα κρούσματα στον ΠΑΟΚ, προς αναβολή το ντέρμπι με την ΑΕΚ!

Τρία νέα κρούσματα βγήκαν μετά τον τελευταίο έλεγχο των ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ και το ντέρμπι με την ΑΕΚ οδεύει προς αναβολή, με τον Δικέφαλο του βορρά να έχει φτάσει τα 8 συνολικά

Ο ΠΑΟΚ έχει «χτυπηθεί» τις τελευταίες μέρες από τον κορωνοϊό, με αποτέλεσμα να αναβληθεί το ματς με τον Παναιτωλικό την περασμένη Τετάρτη, αλλά και το ντέρμπι της Κυριακής με την ΑΕΚ να είναι σε «τεντωμένο» σχοινί.

Ο Δικέφαλος του βορρά περίμενε τα νέα τεστ για να δει αν θα διεξαχθεί το ντέρμπι με την Ένωση και οι τελευταίοι έλεγχοι έδειξαν τρία νέα κρούσματα. Αυτό σημαίνει ότι οι ασπρόμαυροι έχουν συνολικά οκτώ κρούσματα και το ματς με την ΑΕΚ εκτός συγκλονιστικού απροόπτου αναβάλλεται, με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ να αναμένεται να ενημερώσουν τη Λίγκα για την κατάσταση που επικρατεί στην ομάδα με τον κορωνοϊό, αλλά και τον ΕΟΔΥ και να αναβληθεί και το ματς της Κυριακής.

Υπενθυμίζεται ότι ο ΠΑΟΚ είχε την περασμένη Τρίτη πέντε θετικά κρούσματα, κάτι που οδήγησε στη μη διεξαγωγή της αναμέτρησης με την ομάδα του Αγρινίου, ενώ στον Δικέφαλο του βορρά ακολουθείται το υγειονομικό πρωτόκολλο και τα θετικά κρούσματα είναι σε απομόνωση. Εφόσον το ντέρμπι των Δικεφάλων αναβληθεί, στον ΠΑΟΚ θα στραφούν στους επόμενους ελέγχους για την κατάσταση με τον κορωνοϊό, καθώς το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό ορίστηκε μεσοβδόμαδα (12/1) και με την υπάρχουσα κατάσταση δεν αποκλείεται να οδηγηθεί και σε άλλη αναβολή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ