«Θα επιμείνει για Τσόλακ η Μάλμε»

«Θα επιμείνει για Τσόλακ η Μάλμε»

Δημοσιεύματα από τη Σουηδία αναφέρουν πως η Μάλμε αναμένεται να κινηθεί άμεσα για την απόκτηση του Αντόνιο Τσόλακ από τον ΠΑΟΚ.

Ο Αντόνιο Τσόλακ επέστρεψε στον ΠΑΟΚ μετά τον δανεισμό του στη Μάλμε και πλέον έχει μπει στο πρόγραμμα προπονήσεων του Δικεφάλου του βορρά υπό τις οδηγίες του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Ο Κροάτης επιθετικός τα πήγε αρκετά καλά στη Σουηδία στο διάστημα που αγωνίστηκε, βρίσκοντας τον εαυτό του, αφού σε συνολικά 41 συμμετοχές, τόσο στα εγχώρια, όσο και στο Champions League, σημείωσε 19 τέρματα μαζί με 4 ασίστ.

Μπορεί πλέον να έχει επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη και να προπονείται με τον ΠΑΟΚ, όμως η Μάλμε δεν αναμένεται να εγκαταλείψει την υπόθεσή του και θα κάνει τα πάντα για να τον αποκτήσει εκ νέου στο ρόστερ της.

Όπως αναφέρουν ΜΜΕ της Σουηδίας, η ομάδα ετοιμάζεται να καταθέσει νέα πρόταση στους «ασπρόμαυρους» για να τον κάνουν δικό τους. Ο νέος τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ, Ζοσέ Μπότο, έχει ενημερωθεί για την κατάσταση και αναμένεται να πράξει ανάλογα με τις κινήσεις της Μάλμε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ