«Πολύ κοντά στην Αλ Νασρ ο Πασχαλάκης»

«Πολύ κοντά στην Αλ Νασρ ο Πασχαλάκης»

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης έχει στα χέρια του μια πολύ μεγάλη πρόταση από την Αλ Νασρ και σύμφωνα με τους Άραβες είναι έτοιμος να πει το «ναι».

Η Αλ Νασρ φέρεται να έχει καταθέσει μια πολύ μεγάλη πρόταση στον Αλέξανδρο Πασχαλάκη για να τον πείσει να μετακομίσει στη Σαουδική Αραβία, μιας και το συμβόλαιο του με τον ΠΑΟΚ ολοκληρώνεται το ερχόμενο καλοκαίρι.

Η ομάδα από τη Σαουδική Αραβία ασκεί πιέσεις και θέλει να προχωρήσει άμεσα, στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου στην απόκτηση του Έλληνα γκολκίπερ, ο οποίος πολύ δύσκολα θα ανανεώσει τη συνεργασία του με τους ασπρόμαυρους.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το «gomhuriaonline.com», η Αλ Νασρ ενδιαφέρεται έντονα για τον Πασχαλάκη και για αυτό τον λόγο προσπαθεί να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του, προτείνοντας ένα ιδιαίτερα παχυλό συμβόλαιο στον Έλληνα τερματοφύλακα. Όπως αναφέρουν οι Άραβες, έχει επισημοποιήσει το ενδιαφέρον της για τον Πασχαλάκη, «καταθέτοντας μια μεγάλη οικονομική προσφορά», σε μια προσπάθεια που κάνει εδώ και αρκετές μέρες.

Από τον ΠΑΟΚ ούτε επιβεβαιώνεται ούτε διαψεύδεται το παραμικρό, όμως στη Σαουδική Αραβία μιλούν για μεγάλο συμβόλαιο και συνεχείς επαφές, αλλά και θέμα χρόνου να πει το «ναι» ο Έλληνας γκολκίπερ και να μετακομίσει στην Ασία για λογαριασμό της Αλ Νασρ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ