Προς αναβολή το Ολυμπιακός – Αστέρας Τρίπολης

Προς αναβολή το Ολυμπιακός – Αστέρας Τρίπολης

Η αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Αστέρα Τρίπολης (9/1, 19:30) για την 17η αγωνιστική οδεύει προς αναβολή, λόγω των κρουσμάτων κορωνοϊού που υπάρχουν στους Ερυθρόλευκους.

Στην αναβολή του παιχνιδιού του Ολυμπιακού με τον Αστέρα Τρίπολης, που είναι προγραμματισμένο για το απόγευμα της Κυριακής (9/1, 19:30) αναμένεται να προχωρήσει η Superleague, καθώς υπάρχει διασπορά του κορωνοϊού στις τάξεις των Πειραιωτών και είναι αδύνατη η διεξαγωγή του αγώνα.

Το ματς των πρωταθλητών με τους Αρκάδες, που θα γινόταν στο Γ. Καραϊσκάκης στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής θα αναβληθεί, αφού στα τελευταία τεστ στα οποία υποβλήθηκαν οι παίκτες της πειραϊκής ομάδας ανιχνεύθηκαν αρκετά κρούσματα κορωνοϊού, που καθιστούν αδύνατη τη διεξαγωγή του. Το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Αστέρα είναι το 5ο της 17ης αγωνιστικής που αναβάλλεται λόγω κορωνοϊού, μετά ΑΕΚ-ΠΑΟΚ, Αρης-Ατρόμητος, Ιωνικός-Απόλλων Σμύρνης και Παναιτωλικός-Λαμία.

Μόνο δύο από τα επτά παιχνίδια θα διεξαχθούν. Το ΟΦΗ-ΠΑΣ Γιάννινα, που είναι προγραμματισμένο για σήμερα στις 17:15 και το αντίστοιχο του Βόλου με τον Παναθηναϊκό, το οποίο θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα της Κυριακής (9/1) στις 17:15. Οσον αφορά στο ματς του Ολυμπιακού με τον Αστέρα Τρίπολης, μέσα στη μέρα αναμένεται η επίσημη ανακοίνωση από την Superleague. Η διοργανώτρια Αρχή θα γνωστοποιεί και επίσημα ότι το ματς δεν μπορεί να διεξαχθεί λόγω κρουσμάτων κορωνοϊού, όπως και τα υπόλοιπα τέσσερα παιχνίδια που προαναφέραμε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ