Βουνό πλέον και για τον ΠΑΟΚ, το πρόγραμμα – Πόσα ματς θα δώσει σε 53 ημέρες

Βουνό πλέον και για τον ΠΑΟΚ, το πρόγραμμα – Πόσα ματς θα δώσει σε 53 ημέρες

Το πρόγραμμα του ΠΑΟΚ το επόμενο διάστημα αναμένεται να είναι πολύ βαρύ, με τον Δικέφαλο του βορρά να καλείται να δώσει 14 με 16 παιχνίδια σε 53 μέρες.

Ο κορωνοϊός ταλαιπωρεί το ελληνικό ποδόσφαιρο, βαραίνοντας επικίνδυνα το πρόγραμμα των ομάδων της Superleague που θα κληθούν να δώσουν συνεχόμενα παιχνίδια σε ελάχιστο διάστημα, με σκοπό να καλυφθούν οι αναβολές στις αγωνιστικές.

Μία από αυτές τις ομάδες είναι και ο ΠΑΟΚ. Ο Δικέφαλος του βορρά αναμένεται να τραβήξει μεγάλο… κουπί στο επόμενο διάστημα. Συγκεκριμένα, από τις 12/1 έως και τις 6/3, το σύνολο του Ραζβάν Λουτσέσκου θα κληθεί να δώσει 14 με 16 αγώνες για το πρωτάθλημα, το κύπελλο και φυσικά την Ευρώπη.

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ

Οι «ασπρόμαυροι» ξεκινούν την περιπέτειά τους με τον Παναιτωλικό για το πρωτάθλημα, ενώ ακολουθούν δύο αναμετρήσεις κόντρα στην ΑΕΚ. Μία στην Τούμπα για το πρώτο ματς του κυπέλλου και άλλη μία στο ΟΑΚΑ για τον επαναληπτικό. Ο Γενάρης κλείνει με το εντός έδρας ντέρμπι απέναντι στον Ολυμπιακό για την 20η αγωνιστική.

12/1: ΠΑΟΚ – Παναιτωλικός (Πρωτάθλημα)
16/1: ΠΑΟΚ – ΟΦΗ (Πρωτάθλημα)
19/1: ΠΑΟΚ – ΑΕΚ (Κύπελλο – 1ος προημιτελικός)
23/1: Βόλος – ΠΑΟΚ (Πρωτάθλημα)
26/1: ΑΕΚ – ΠΑΟΚ (Κύπελλο – 2ος προημιτελικός)
30/1: ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός (20η – Πρωτάθλημα)

ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ

Ο Φλεβάρης θα είναι ακόμα πιο απαιτητικός, με τον ΠΑΟΚ να ξεκινά κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης για το πρωτάθλημα και τέσσερις μέρες μετά έχει ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα. Έπειτα υπάρχει ο πρώτος ημιτελικός για το κύπελλο εφόσον περάσει το εμπόδιο της ΑΕΚ.

Στα μέσα του μήνα μπαίνει στο… κόλπο και η Ευρώπη, με το πρώτο ματς κόντρα στη Μίντιλαντ να είναι προγραμματισμένο στις 17/2 και το δεύτερο για τις 24/2. Ενδιάμεσα θα γίνει το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης με τον Άρη και το πρόγραμμα κλείνει με τον Ιωνικό για το πρωτάθλημα.

2/2: Απόλλων – ΠΑΟΚ (Πρωτάθλημα)
6/2: ΠΑΟΚ – ΠΑΟ (22η – Πρωτάθλημα)
9/2: ΠΑΟΚ ή ΑΕΚ – Ολυμπιακός ή Παναιτωλικός (Κύπελλο – 1ος ημιτελικός)
13/2: ΠΑΟΚ – Ατρόμητος (Πρωτάθλημα)
17/2: Μίντιλαντ – ΠΑΟΚ (Europa Conference League)
20/2: Αρης – ΠΑΟΚ (Πρωτάθλημα)
24/2: ΠΑΟΚ – Μίντιλαντ (Europa Conference League)
27/2: ΠΑΟΚ – Ιωνικός (Πρωτάθλημα)

ΜΑΡΤΙΟΣ

Ο… Γολγοθάς για το σύνολο του Ραζβάν Λουτσέσκου ολοκληρώνεται τον Μάρτιο, στις 6/3, με δύο ακόμα αναμετρήσεις. Η πρώτη θα είναι για τον επαναληπτικό ημιτελικό εφόσον έχει προκριθεί, ενώ τέλος θα ακολουθήσει το ματς με τη Λαμία εκτός έδρας για τη Superleague.

2/3: Ολυμπιακός ή Παναιτωλικός – ΠΑΟΚ ή ΑΕΚ (Κύπελλο – 2ος ημιτελικός)
6/3: Λαμία – ΠΑΟΚ (Πρωτάθλημα)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ