ΠΑΟΚ – Συνεχίζεται η δουλειά, παρά τα πολλά προβλήματα

ΠΑΟΚ – Συνεχίζεται η δουλειά, παρά τα πολλά προβλήματα

Ο ΠΑΟΚ μπορεί να ταλαιπωρείται από πολλά προβλήματα λόγω του κορωνοϊού, όμως ο Λουτσέσκου συνεχίζει την αμείωτη δουλειά παρά τα προβλήματα.

Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει την προετοιμασία σου κανονικά παρά τα όποια προβλήματα έχουν δημιουργηθεί στην ομάδα λόγω των πολλών κρουσμάτων που έχουν βρεθεί το τελευταίο διάστημα.

Η αναμέτρηση με την ΑΕΚ για το ντέρμπι της Κυριακής αναμένεται να αναβληθεί, καθώς μετά τους τελευταίους εργαστηριακούς ελέγχους που έγιναν στην ομάδα του ΠΑΟΚ βρέθηκαν επιπλέον τρία νέα κρούσματα με αποτέλεσμα ο συνολικός αριθμός να ανέλθει στα οκτώ επιβεβαιωμένα κρούσματα. Έτσι ο έως και τις 12 Ιανουαρίου όπου και ορίστηκε το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό, θα πρέπει να περιμένει ο ΠΑΟΚ ώστε να δώσει τον πρώτο αγώνας της χρονιάς.

Οι παίκτες του Ραζβάν Λουτσέσκου ωστόσο συνεχίζουν με αμείωτους ρυθμούς την προετοιμασία τους για τον πρώτο αγώνα του έτους, με τους Ομάρ Ελ Καντουρί και Νέλσον Ολιβέιρα να είναι οι μοναδικοί που αντιμετωπίζουν πρόβλημα τραυματισμού και δεν βρίσκονται στην διάθεση του Ρουμάνου τεχνικού.

Η πρωινή προπόνηση του Σαββάτου είναι προγραμματισμένη για τις 10:30, στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας.

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ