ΠΑΟΚ – Ξεκούραση πριν το πρόγραμμα-βουνό

ΠΑΟΚ – Ξεκούραση πριν το πρόγραμμα-βουνό

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου έδωσε ρεπό στους ποδοσφαιριστές του, προκειμένου να επιστρέψουν πιο φρέσκοι ενόψει του δύσκολου προγράμματος που ακολουθεί.

Το προγραμματισμένο για σήμερα (9/1, 19:30) ντέρμπι των Δικεφάλων για τη 17η αγωνιστική της Superleague δεν θα πραγματοποιηθεί εξαιτίας των κρουσμάτων κορωνοϊού που εντοπίστηκαν στον ΠΑΟΚ, κάτι που έδωσε την ευκαιρία στον Ραζβάν Λουτσέσκου να ξεκουράσει τους ποδοσφαιριστές του με μία μέρα ρεπό.

Στόχος του Ρουμάνου τεχνικού είναι να επιστρέψουν πιο φρέσκοι ενόψει της συνέχειας, η οποία αναμένεται να είναι δύσκολη εξαιτίας και των πολλών εξ αναβολής αναμετρήσεων που θα κληθεί να δώσει ο ΠΑΟΚ, ο οποίος δεν έχει αγωνιστεί καθόλου το 2022. Υπολογίζεται πως οι ασπρόμαυροι θα παίξουν 14 με 16 αγώνες σε διάστημα 53 ημερών, κάτι που μεταφράζεται σε έναν αγώνα ανά τρεις ημέρες.

Η αρχή θα γίνει με το παιχνίδι απέναντι στον Παναιτωλικό (12/1), ενώ το Φεβρουάριο στην ατζέντα θα μπει και το Europa Conference League, αρχικά με τις αναμετρήσεις με τη Μίντιλαντ για τους «32» της διοργάνωσης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ