Εξελίξεις με το συμβόλαιο του Πέδρο Μαρτίνς – Ερχεται ο ατζέντης του Πορτογάλου

Εξελίξεις με το συμβόλαιο του Πέδρο Μαρτίνς – Ερχεται ο ατζέντης του Πορτογάλου

Ο Σάντσο Φρέιτας έρχεται στην Ελλάδα για τις τελικές επαφές. Ολυμπιακός και Πέδρο Μαρτίνς θα συζητήσουν τις τελευταίες λεπτομέρειες. Ολες οι εξελίξεις.

Στις 4 Δεκεμβρίου to10.gr αποκάλυψε την έναρξη των συζητήσεων μεταξύ Ολυμπιακού και του ατζέντη του Πέδρο Μαρτίνς, για τη συνέχιση της συνεργασίας τους και μετά το καλοκαίρι του 2022, όταν και εκπνέει το τρέχον συμβόλαιο το Πορτογάλου. Με τις συζητήσεις από την αρχή να δείχνουν ξεκάθαρα πως, πέραν της πρόθεσης του Ολυμπιακού να συνεχίσουν μαζί, ίδια ήταν η αντιμετώπιση και από την πλευρά του 51χρονου κόουτς.

Αφού αυτό κατ σαφές και φάνηκε πως και οι δύο πλευρές θέλουν να συμπορευτούν και για 5ο συνεχόμενο χρόνο, η διοίκηση και ο Σάντσο Φρέιτας, μάνατζερ του Μαρτίνς, μπήκαν σε διαδικαστικά θέματα, αναφορικά με το νέο συμβόλαιο, τις οικονομικές απολαβές και γενικώς όλους αυτούς τους συχνά περίπλοκους όρους που μπαίνουν στο χαρτί.

Σύμφωνα με νέες πληροφορίες από την Πορτογαλία, μάλιστα, οι συζητήσεις θα ενταθούν τις ερχόμενες ημέρες. Καθώς πηγές ανέφεραν στο to10.gr ότι ο ατζέντης του Μαρτίνς θα βρεθεί στην Ελλάδα την ερχόμενη εβδομάδα, με σκοπό να ολοκληρωθούν οι λεπτομέρειες του νέου συμβολαίου του πελάτη του με τους Ερυθρόλευκους. Και να είναι έτοιμο προς υπογραφή, μόλις διοίκηση και προπονητής κρίνουν ότι είναι το σωστό timing.

Εξάλλου και στην προηγούμενη ανανέωση του Μαρτίνς, όλα έγιναν χωρίς βιασύνη. Καθώς από τη στιγμή που οι δύο πλευρές συμφώνησαν ότι θα συνεχίσουν τη συνεργασία τους, δεν υπήρχε λόγος ή… ανησυχία για να γίνουν γρήγορα οι διαδικασίες. Η σχέση εμπιστοσύνης που έχει χτίσει ο Ολυμπιακός με τον Μαρτίνς και το αντίστροφο, είναι τέτοια που επί της ουσίας οδηγεί και στη νέα ανανέωση.

Λεπτομέρειες δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστές, ωστόσο αυτό που έχει ξεκαθαριστεί και το έχει μεταφέρει ο ίδιος ο προπονητής, τόσο στη διοίκηση του Ολυμπιακού όσο και στους ανθρώπους του περιβάλλοντός του, είναι ότι θέλει να παραμείνει. Και ότι επιθυμεί να συνεχίσει τη δουλειά του στον Πειραιά, για τουλάχιστον έναν ακόμη χρόνο.

Σε αυτά τα σχεδόν 3,5 χρόνια που βρίσκεται στον πάγκο του Ολυμπιακού ο Μαρτίνς έχει κατακτήσει δύο πρωταθλήματα και ένα Κύπελλο, τους πρώτους τίτλους της προπονητικής καριέρας του, έχοντας σε συνολικά 193 αγώνες, 130 νίκες, 33 ισοπαλίες και 30 ήττες σε όλες τις διοργανώσεις, με γκολ 376-146 και με τον ίδιο να έχει σπάσει μια σειρά από σημαντικά ρεκόρ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ