ΠΑΟΚ – Τη Δευτέρα (10/1) ξεκινά η προετοιμασία ενόψει Παναιτωλικού

ΠΑΟΚ – Τη Δευτέρα (10/1) ξεκινά η προετοιμασία ενόψει Παναιτωλικού

Ο ΠΑΟΚ είχε ρεπό σήμερα Κυριακή (9/1) και από αύριο Δευτέρα (10/1), θα ξεκινήσει την προετοιμασία του ενόψει της αναμέτρησης με τον Παναιτωλικό.

Το 2022 δεν έχει ξεκινήσει καλά για τον ΠΑΟΚ, καθώς λόγω της έξαρσης του κορωνοϊού αναβλήθηκαν τα παιχνίδια που ήταν προγραμματισμένα να δώσει κόντρα σε Παναιτωλικό και ΑΕΚ.

Έτσι ο Ραζβάν Λουτσέσκου αποφάσισε να δώσει ρεπό στους παίκτες του, σήμερα Κυριακή (9/1), με σκοπό να ξεκουραστούν και να πάρουν δυνάμεις ενόψει του πολύ δύσκολου προγράμματος που ακολουθεί στο επόμενο χρονικό διάστημα σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Από αύριο Δευτέρα (10/1) θα ξεκινήσει η προετοιμασία του Δικεφάλου του βορρά, στο πλαίσιο της εξ αναβολής αναμέτρησης κόντρα στον Παναιτωλικό, την ερχόμενη Τετάρτη (12/1) που θα κάνει και… ποδαρικό για τη νέα χρονιά.

Ο Ρουμάνος τεχνικός δεν θα έχει στη διάθεσή του τους τιμωρημένους Αντρίγια Ζίβκοβιτς που έχει συμπληρώσει κάρτες, αλλά και τον Τσούμπα Άκπομ ο οποίος είχε αποβληθεί στην αναμέτρηση του κυπέλλου με την ΑΕΛ.

Ωστόσο θα υπάρξουν και επιστροφές, αφού ο Λούκας Τέιλορ ξεπέρασε το πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε, ενώ ο 52χρονος μπορεί πλέον να χρησιμοποιήσει τους Λεό Ζαμπά και Αντόνιο Τσόλακ που επέστρεψαν από τους δανεισμούς τους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ