Άρης – «Φουλάρει» για 4 μεταγραφές

Άρης – «Φουλάρει» για 4 μεταγραφές

Οι κιτρίνομαυροι έχουν καταθέσει προτάσεις και βρίσκονται σε επαφές με ποδοσφαιριστές, ενώ θέλουν να αποκτήσουν κεντρικό αμυντικό, δεξί μπακ, επιτελικό μέσο και επιθετικό.

Οι άνθρωποι του Άρη έχουν ξεκινήσει τις προσπάθειες για υλοποίηση του μεταγραφικού σχεδιασμού τους. Βρίσκονται, ήδη, μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες σε επαφές με ποδοσφαιριστές, έχοντας καταθέσει επίσημες προτάσεις, ενώ θέλουν να ολοκληρώσουν τέσσερις κινήσεις, τουλάχιστον, μέχρι το τέλος του τρέχοντος μήνα.

Οι κιτρίνομαυροι θέλουν να αποκτήσουν έναν κεντρικό αμυντικό, έναν παίκτη για το δεξί άκρο της αμυντικής γραμμής, έναν επιτελικό μέσο και έναν επιθετικό.κορυφής.

Την δεδομένη χρονική στιγμή περιμένουν τις απαντήσεις στις προτάσεις που έχουν κάνει, ενώ παράλληλα συνεχίζουν να ψάχνουν, προκειμένου να βρουν και καλύτερες περιπτώσεις.

Ακόμα, μπορεί οι συγκεκριμένες τέσσερις θέσεις να αποτελούν προτεραιότητα, όμως, δεν αποκλείεται να γίνει, τελικά και μια πέμπτη κίνηση.

Θα πρέπει να σημειωθεί οτι μέσα στις επόμενες μέρες αναμένεται στη Θεσσαλονίκη και ο Λουίς Πάλμα, προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το συμβόλαιο του με τον Άρη, ενώ στη συνέχεια θα τεθεί στη διάθεση του Άκη Μάντζιου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ