Απόλλων Σμύρνης – «Ο Βέρχουλστ παραμένει βασικό στέλεχος της ομάδας»

Απόλλων Σμύρνης – «Ο Βέρχουλστ παραμένει βασικό στέλεχος της ομάδας»

Ο Απόλλων Σμύρνης με ανακοίνωση του έβαλε τέλος στα σενάρια αποχώρησης του Νταβίνο Βέρχουλστ

O Απόλλων Σμύρνης εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με τα σενάρια για το μέλλον του Νταβίνο Βέρχουλστ και βάζει τέλος στα όποια δημοσιεύματα υπήρξαν για τον γκολκίπερ της Ελαφράς Ταξιαρχίας.

Από εκεί και πέρα, ανακοινώθηκε η λύση του συμβολαίου με τον Ηλία Κυρίτση, ο οποίος επιστρέφει στην Καβάλα όπου και θα έχει περισσότερο χρόνο συμμετοχής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Απόλλωνα Σμύρνης:

«Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας με τον τερματοφύλακα, Ηλία Κυρίτση κατόπιν δικού του αιτήματος. Συγκεκριμένα, ζήτησε να επιστρέψει στην πρώην ομάδα του όπου θεωρεί ότι θα έχει μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής. Τον ευχαριστούμε για την προσφορά του στην ομάδα μας και του ευχόμαστε καλή τύχη. Ήδη, στη θέση του αποκτήθηκε ο Σλοβένος τερματοφύλακας Grega Sorcan.

Με αφορμή της συγκεκριμένη αλλαγή, αλλά κυρίως δημοσιεύματα που αφορούν το μέλλον του Νταβίνο Βέρχουλστ στον Απόλλωνα, οφείλουμε να ξεκαθαρίσουμε τα εξής: Ο Νταβίνο Βέρχουλστ υπήρξε και παραμένει βασικό στέλεχος του Απόλλωνα Σμύρνης. Τα συγκεκριμένα δημοσιεύματα εκτός του ότι είναι αναληθή, δημιουργούν πρόβλημα στην ομάδα και είναι προφανές ότι σε αυτό αποσκοπούν».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ