Βερχούλστ – «Είμαι χαρούμενος για μένα και την ομάδα»

Βερχούλστ – «Είμαι χαρούμενος για μένα και την ομάδα»

Ο Νταβίνο Βερχούλστ μίλησε για την εξαιρετική εμφάνιση που πραγματοποίησε κόντρα στον Ολυμπιακό και τον βαθμό που κατάφερε να αποσπάσει ο Απόλλων Σμύρνης.

Ο Απόλλων Σμύρνης κατάφερε να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας κόντρα στον Ολυμπιακό (0-0), έχοντας σε μεγάλη μέρα τον τερματοφύλακά του, Νταβίνο Βερχούλστ.

Ο Βέλγος γκολκίπερ μίλησε μετά το ματς, τονίζοντας πως είναι πολύ χαρούμενος για τη δική του εμφάνιση, αλλά και για τον βαθμό που εξασφάλισε η «Ελαφρά Ταξιαρχία».

Οι δηλώσεις του Νταβίνο Βερχούλστ:

«Πριν από τη σέντρα το παιχνίδι ήταν πολύ δύσκολο για μας με τα προβλήματα που είχαμε στην προετοιμασία με τόσες απουσίες. Όμως δείξαμε πως όταν είμαστε δυνατοί πνευματικά μπορούμε να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα.

Είμαι χαρούμενος που βοήθησα την ομάδα μου. Πίεσα τον εαυτό μου για να κάνω ένα μεγάλο παιχνίδι μετά από αρκετό καιρό, γι’ αυτό είμαι χαρούμενος για μένα και την ομάδα.

Έχω εμπειρία και δεν χρειάζεται να αποδείξω κάτι, αλλά η καριέρα μου δεν τελείωσε και ήθελα να δείξω πως παραμένω ένας πολύ καλός γκολκίπερ. Μιλήσαμε πριν το ματς και όταν πιστεύεις κάτι μπορείς να τα καταφέρεις.

Ίσως δεν αξίζαμε τον βαθμό, αλλά χαιρόμαστε πολύ που τον πήραμε και ίσως είναι κάτι παραπάνω από μια απλή ισοπαλία».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ