Παναθηναϊκός – Αφήνει πίσω του την ήττα στον Βόλο και βλέπει Ολυμπιακό

Παναθηναϊκός – Αφήνει πίσω του την ήττα στον Βόλο και βλέπει Ολυμπιακό

Στον Παναθηναϊκό θέλουν να ξεχάσουν τι συνέβη στο παιχνίδι με τον Βόλο και να εστιάσουν στο ερχόμενο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Το νικηφόρο σερί του Παναθηναϊκού έλαβε τέλος στον Βόλο από την τοπική ομάδα, όμως οι «πράσινοι» θέλουν να αφήσουν πίσω τους το αρνητικό αποτέλεσμα και να στρέψουν την προσοσχή τους στη συνέχεια. Δηλαδή στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στη Λεωφόρο, την ερχόμενη Κυριακή (16/1).

Όλοι στο «τριφύλλι» θέλουν να προετοιμαστούν κατάλληλα για το μεγάλο ματς που έρχεται, το οποία φυσικά δεν μπορεί να θεωρείται δεδομένο πως θα διεξαχθεί κανοονικά λόγω των κρουσμάτων κορωνοϊού στους «ερυθρόλευκους».

Όπως και να ‘χει, από χθες ο Μαουρίσιο επέστρεψε στο Κορωπί και ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, ενώ το ίδιο αναμένεται να συμβεί και με τον Καρλίτος μέσα στις επόμενες ημέρες.

Σήμερα οι «πράσινοι» έχουν ρεπό και από αύριο θα επιστρέψουν στις προπονήσεις, όπου θα αρχίσουν την προετοιμασία τους κανονικά για το ντέρμπι «αιωνίων», από το οποίο υπενθυμίζεται πως θα είναι απών ο Σάντσες λόγω της αποβολής του στην αναμέτρηση με τον Βόλο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ