ΠΑΟΚ – Προς την έξοδο ο Ροντρίγκο

ΠΑΟΚ – Προς την έξοδο ο Ροντρίγκο

Ο Βραζιλιάνος μπακ αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από τον «Δικέφαλο του Βορρά» έξι μήνες πριν την ολοκλήρωση του συμβολαίου του.

Με το χειμερινό μεταγραφικό παζάρι να βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, άπαντες στο στρατόπεδο του ΠΑΟΚ βρίσκονται επι ποδός με σκοπό την ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού στις θέσεις που «πονά». Έτσι οι προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ των «ασπρόμαυρων» τον μήνα που διανύουμε αναμένονται αρκετές.

Ήδη το πρώτο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, Γιόαν Σάστρε βρίσκεται στην χώρας μας προκειμένου να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ, και στην συνέχεια να ενσωματωθεί στο σύνολο του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Ωστόσο την ώρα που ο 24χρονος δεξιός μπακ προβάρει τα ασπρόμαυρα, ένα άλλος μέλος της ομάδας ετοιμάζεται να ταξιδέψει για άλλες… πολιτείες. Ο λόγος για τον Ροντρίγκο ο οποίος αναμένεται το επόμενο διάστημα, να λύσει την συνεργασία του με τον Δικέφαλο, έξι μήνες πριν ολοκληρωθεί το συμβόλαιο του.

Πάντως η φετινή σεζόν δεν εξελίχθηκε με τον καλύτερο τρόπο για τον Βραζιλιάνο μπακ, καθώς ταλαιπωρήθηκε αρκετά από τραυματισμούς, έμεινε αναμενόμενα εκτός ευρωπαϊκής λίστας και σε καμία περίπτωση δεν είχε τον επιθυμητό ρόλο στο σύνολο του Ράζβαν Λουτσέσκου.

Συγκεκριμένα κατέγραψε 10 συμμετοχές και μια ασίστ, μια φτωχή συγκομιδή που οδηγεί τις δύο πλευρές στο διαζύγιο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ