Γιατί δεν ανακοίνωσε αποστολή ο Λουτσέσκου για Παναιτωλικό

Γιατί δεν ανακοίνωσε αποστολή ο Λουτσέσκου για Παναιτωλικό

Ο ΠΑΟΚ αναμένεται να δώσει το πρώτο του παιχνίδι για το 2022 την Τετάρτη (12/1, 17:15) εντός έδρας κόντρα στον Παναιτωλικό για την 16η αγωνιστική.

Ο ΠΑΟΚ την Τετάρτη (12/1, 17:15) υποδέχεται τον Παναιτωλικό στην άδεια λόγω τιμωρίας Τούμπα για την 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Superleague.

Ο «Δικέφαλος του βορρά» ολοκλήρωσε την προετοιμασία του εν όψει της αναμέτρησης με τον Παναιτωλικό χωρίς πάντως να ανακοινώσει αποστολή με την ελπίδα όπως αναφέρουν «αυτή τη φορά να μπει στο γήπεδο και το κοντέρ να ξεκινήσει να γράφει για το 2022», καθώς οι δύο ομάδες ταλαιπωρούνται από προβλήματα κορωνοϊού.

Την Τρίτη (11.01) το πρωί το σκηνικό ήταν άκρως χειμωνιάτικο. Σε συνθήκες Ουκρανίας (ή χειρότερες) για να συνηθίζει κι ο Ζόσε Μπότο.

Κάτω από τη βροχή και τον χαρακτηριστικό αέρα Νέας Μεσημβρίας ο Ράζβαν Λουτσέσκου και οι παίκτες του έκαναν την τελευταία τους πρόβα για το ματς με τον Παναιτωλικό. Μια πρόβα που ήταν αφιερωμένη στην τακτική και τις στατικές φάσεις.

Μια πρόβα που ήταν αφιερωμένη στην τακτική και τις στατικές φάσεις. Ο Ομάρ Ελ Καντουρί συνέχισε τρέξιμο στο γήπεδο και ο Νέλσον Ολιβέιρα πρόγραμμα ενδυνάμωσης στο γυμναστήριο.

Για την αναμέτρηση της Τούμπας δεν υπολογίζονται και οι τιμωρημένοι Αντρίγια Ζίβκοβιτς, Τσούμπα Άκπομ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ