«Καθάρισε» με τον κορωνοϊό η ΑΕΚ

«Καθάρισε» με τον κορωνοϊό η ΑΕΚ

Όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα έβγαλε αρνητικά τεστ στον ιό κι έτσι η ομάδα ετοιμάζεται χωρίς προβλήματα για το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό.

Ευχάριστα είναι τα νέα στο στρατόπεδο της ΑΕΚ από πλευράς κορωνοϊού. Όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα υποβλήθηκε σε μοριακά τεστ τα οποία βγήκαν αρνητικά, με την Ένωση να ξεμπερδεύει οριστικά από τον ιό που την είχε ταλαιπωρήσει αρκετά το προηγούμενο διάστημα.

Έτσι ο Αργύρης Γιαννίκης μπορεί να ετοιμάσει χωρίς προβλήματα την ομάδα του για το προσεχές παιχνίδι με τον Παναιτωλικό στο ΟΑΚΑ το οποίο θα είναι άδειο αφού οι «κιτρινόμαυροι» δεν πρόκειται να κάνουν χρήση του δικαιώματός τους για 1000 άτομα στο γήπεδο.

Παράλληλα όπως έγινε γνωστό, λόγω του νέου πρωτοκόλλου και μετά από συνεννόηση με τη Super League, για όσο διαρκέσει η έξαρση του ιού, δεν θα υπάρχει συνέντευξη Τύπου μετά τα παιχνίδια ενώ οι ποδοσφαιριστές δεν θα κάνουν δηλώσεις πουθενά άλλου πέρα από αυτές στο κανάλι που έχει τα δικαιώματα των αγώνων της ομάδας. Ο λόγος φυσικά είναι η όσο το δυνατόν λιγότερη έκθεσή τους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ