Με 400.000 € «υποχρεούται» να αγοράσει τον Σάστρε ο ΠΑΟΚ – Υπέγραψε ήδη 3ετές συμβόλαιο ο Ισπανός

Με 400.000 € «υποχρεούται» να αγοράσει τον Σάστρε ο ΠΑΟΚ – Υπέγραψε ήδη 3ετές συμβόλαιο ο Ισπανός

Υποχρεωτική θα γίνει η αγορά του Σάστρε από τον ΠΑΟΚ, εάν συμπληρώσει έναν αριθμό αγώνων. Ο Ισπανός έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο 3 χρόνων.

Ο ΠΑΟΚ έχει συμφωνήσει σε όλα με τον Γιοάν Σάστρε, βρίσκεται ήδη στη Θεσσαλονίκη από την Τρίτη και αναμένεται ακόμη και εντός της ημέρας να ανακοινωθεί από τον Δικέφαλο του βορρά. Ο Ισπανός δεξιός μπακ λοιπόν θα είναι η πρώτη μεταγραφή του Ζοσέ Μπότο στους ασπρόμαυρους, με τον νέο αθλητικό διευθυντή της ομάδας να έχει επαφές τις προηγούμενες μέρες για τον δανεισμό του παίκτη με τη Μαγιόρκα και να καταφέρνει εντέλει να βρει τη «χρυσή» τομή, καλύπτοντας μια θέση που είχε θέματα ο ΠΑΟΚ στο πρώτο μισό της σεζόν.

Από εκεί και πέρα, ο ΠΑΟΚ τα έχει βρει με την ισπανική ομάδα σε όλα σχετικά με τον δανεισμό του ποδοσφαιριστή, αλλά και την οψιόν αγοράς που έχει τοποθετηθεί στο συμβόλαιο του. Με λίγα λόγια λοιπόν, ο δανεισμός του Σάστρε στον ΠΑΟΚ έχει τη μορφή υποχρεωτικότητας, αλλά υπό όρους.

Συγκεκριμένα, ο ΠΑΟΚ θα πληρώσει 400.000 ευρώ για την αγορά του Σάστρε, όπως προβλέπει η υποχρεωτική οψιόν αγοράς του, όμως υπάρχει κάποιος όρος για να γίνει… υποχρεωτική. Αυτός είναι ο Ισπανός δεξιός μπακ να αγωνιστεί στο 60% των επίσημων αγώνων του Δικεφάλου ως το τέλος της χρονιάς. Είτε στη Superleague, είτε στο Κύπελλο Ελλάδος, είτε στο Europa Conference League. Η Μαγιόρκα επέμενε να βάλει υποχρεωτική οψιόν, καθώς οι Ισπανοί ήθελαν μια μόνιμη λύση για την αποχώρηση του παίκτη τους. Αλλά τελικά επιλέχθηκε η μέση οδός. Κάτι που ενδέχεται στο τέλος του δανεισμού να ωφελεί και τη Μαγιόρκα αλλά και τον ΠΑΟΚ.

Αξίζει να σημειωθεί σχετικά με τις λεπτομέρειες του συμβολαίου του παίκτη και της επαφές που είχε με την πλευρά των ασπρόμαυρων πως ο Σάστρε έχει συμφωνήσει ήδη με τον ΠΑΟΚ για το 3ετές συμβόλαιο που θα ισχύει από το καλοκαίρι, εάν οι Θεσσαλονικείς τον κρατήσουν. Η συμφωνία αφορά συμβόλαιο 3 χρόνων, με απολαβές κοντά στις 400.000 €. Το προφορικό deal είναι συμφωνημένο εδώ και μέρες και αναμένεται να ενεργοποιηθεί σε λίγους μήνες. Όσον αφορά τον Ραζβάν Λουτσέσκου, ο Ρουμάνος τεχνικός ήθελε την απόκτηση δεξιού μπακ και ο Σάστρε ήταν στην κορυφή της λίστας, με τον Μπότο να φέρνει εις πέρας την πρώτη του αποστολή, έστω και με τη μορφή δανεισμού και υποχρεωτικής οψιόν αγοράς το καλοκαίρι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ