Χάσμα με Χουάνκαρ στον Παναθηναϊκό – Ενεργοποιούνται οι εναλλακτικές λύσεις

Χάσμα με Χουάνκαρ στον Παναθηναϊκό – Ενεργοποιούνται οι εναλλακτικές λύσεις

Ο Χουάνκαρ δεν ρίχνει τις απαιτήσεις του, το συμβόλαιό του λήγει και ο Παναθηναϊκός ετοιμάζεται να ενεργοποιήσει τις άλλες λύσεις!

Πονοκεφαλιάζει τον Παναθηναϊκό η υπόθεση Χουανκάρ.

Το χάσμα με τον 31χρονο παίκτη παραμένει και τη δεδομένη χρονική στιγμή, μοιάζει… αγεφύρωτο. Παρόλο που οι δυο πλευρές θέλουν να συνεχίσουν την κοινή τους πορεία, υπάρχει μεγάλη απόσταση στο οικονομικό κομμάτι.

Το συμβόλαιο του Ισπανού αμυντικού ολοκληρώνεται το προσεχές καλοκαίρι, με τους «πρασίνους» να μην έχουν καταφέρει ακόμα να αποσπάσουν το «ναι» για επέκταση της συνεργασίας.

Κάπως έτσι, το τριφύλλι ετοιμάζεται να βάλει… μπρος τις εναλλακτικές του επιλογές. Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού έχουν έτοιμη τη λίστα με τους αντικαταστάτες του Χουανκάρ, με τα τρία από τα τέσσερα ονόματα να βρίσκονται στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Οι «πράσινοι» εξετάζουν σοβαρά την περίπτωση του Πίρσμαν, με τον μπακ του ΠΑΣ να βρίσκεται και στο μπλοκάκι του Άρη. Στο «τριφύλλι» φέρεται να αρέσει και ο Γκάνεα που αγωνίζεται στην ομάδα της Θεσσαλονίκης, ενώ πάντα στα ραντάρ είναι ο Φεράρι του Βόλου. Στο… τραπέζι των συζητήσεων έχει πέσει και το όνομα του Ζαγαρίτη, που ανήκει στην Πάρμα.

Οι επόμενες μέρες θα ρίξουν περισσότερο… φως στην υπόθεση, με την απόσταση Παναθηναϊκού-Χουανκάρ να παραμένει.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ