Μποροβήλος – «Εξετάζεται σε συνεννόηση με ΕΠΟ να αλλάξει το πρόγραμμα του Κυπέλλου»

Μποροβήλος – «Εξετάζεται σε συνεννόηση με ΕΠΟ να αλλάξει το πρόγραμμα του Κυπέλλου»

Αισιόδοξος πως η Super League θα καταφέρει να βγάλει κανονικά το πρόγραμμα με μερικές αλλαγές στο Κύπελλο, δήλωσε ο πρόεδρος της λίγκας, Γιώργος Μποροβήλος.

Το νέο υγειονομικό πρωτόκολλο της Super League το οποίο έχει αρκετές αλλαγές, παρουσίασε ο πρόεδρος της λίγκας Γιώργος Μποροβήλος.

Ο πρόεδρος της διοργανώτριας αρχής δήλωσε πως η λίγκα εξετάζει αλλαγές στο πρόγραμμα του Κυπέλλου τις οποίες θα τις συζητήσει μαζί με τον ΕΠΟ και δήλωσε αισιόδοξος πως θα καταφέρουν να βγουν όλα όπως έχουν υπολογιστεί.

Αναλυτικά όσα είπε στον ΣΠΟΡ FM 94,6:

«Πάνω από όλα πρέπει να τηρήσουμε το πρωτόκολλο» και εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι «θα προλάβουμε να τελειώσουμε τη χρονιά όπως πρέπει, με μία μικρή έστω καθυστέρηση».

Για τις ενδεχόμενες αλλαγές στο πρόγραμμα του Κυπέλλου: «Βεβαίως. Εξετάζεται να υπάρξει συνεννόηση με ΕΠΟ για τα ματς Κυπέλλου».

Και πρόσθεσε: «Αν έχουμε γενίκευση των προβλημάτων, δεν μπορώ να σας πω τι θα γίνει. Σε κάθε περίπτωση, η άλλη όψη του νομίσματος είναι τώρα είχαμε το μεγάλο πρόβλημα, μετά τις γιορτές. Εκτιμούμε ότι με τα προληπτικά μέτρα και τους συνεχείς ελέγχους, θα ηρεμήσει η κατάσταση. Φαίνεται ότι μπαίνει κάποιος έλεγχος, και δεν είναι τόσο έντονα τα προβλήματα. Αλλά κοιτάζουμε το καθετί, με στόχο να πάμε ομαλά σε πλέι οφ και πλέι άουτ».

Για το 10% της πληρότητας στα γήπεδα, είπε: «Κοιτάμε από την αρχή πώς μπορεί να βελτιωθεί αυτό το 10%. Αν πράγματι η κορύφωση είναι 20 του μηνός, όλα δείχνουν πως πάμε προς κάτι καλύτερο. Έχουν αντιληφθεί το πρόβλημα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ