Βόλος – «Τα έσπασαν οπαδοί του Παναθηναϊκού»

Βόλος – «Τα έσπασαν οπαδοί του Παναθηναϊκού»

Το πρόστιμο της πειθαρχικής επιτροπής της Λίγκας προκάλεσε την αντίδραση της ΠΑΕ Βόλος, η οποία κατηγόρησε τον Παναθηναϊκό για όσα συνέβησαν στο μεταξύ τους ματς.

Η ΠΑΕ Βόλος εξέφρασε την οργή της για το πρόστιμο που της επιβλήθηκε από την πειθαρχική επιτροπή της Λίγκας για το ματς με τον Παναθηναϊκό, κάνοντας λόγο για επεισόδια από οπαδούς των «πρασίνων».

Η ανακοίνωση της θεσσαλικής ομάδας:

«Άλλη μια παράλογη και παντελώς άδικη απόφαση, προκειμένου να εξυπηρετηθούν τα συμφέροντα των λεγόμενων “μεγάλων” του επαγγελματικού ποδοσφαίρου, αντιμετωπίζει η ΠΑΕ Βόλος που με απόφαση της Πρωτοβάθμιας Επιτροπής καλείται να πληρώσει πρόστιμο 4.500 ευρώ για σπασμένα καθίσματα, βεγγαλικά και μπουκάλια που ερρίφθησαν στον περιβάλλοντα χώρο από οπαδούς της φιλοξενούμενης ομάδας του Παναθηναϊκού, όπως ρητά διαβεβαιώνεται τόσο στην έκθεση των παρατηρητών του αγώνα, όσο και σε αυτής της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας.

Η συνεχιζόμενη αυτή παράλογη κατάσταση μας υποχρεώνει για τα εντός έδρας παιχνίδια μας με τον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό Πειραιώς να επιτρέψουμε την είσοδο μόνο σε φιλάθλους – κατόχους εισιτηρίων διαρκείας. Αν, ωστόσο, οι διοικήσεις των συγκεκριμένων ομάδων το δηλώσουν μπορούμε να διαθέσουμε για τις ανάγκες τους 400 εισιτήρια».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ