Τα φώτα σε Ριζούπολη και Τούμπα

Τα φώτα σε Ριζούπολη και Τούμπα

Γεμάτο το πρόγραμμα με τέσσερα παιχνίδια το σημερινό... μενού της Super League, με τα παιχνίδια σε Ριζούπολη και Τούμπα να ξεχωρίζουν.

Επιστροφή στη δράση για την Super League, με το σημερινό… μενού της 18ης αγωνιστικής να είναι γεμάτο και να έχει τέσσερα πολύ σημαντικά παιχνίδια, εκ των οποίων ξεχωρίζουν φυσικά αυτά σε Ριζούπολη και Τούμπα.

Στις 17:15, ο Αστέρας φιλοξενεί στην Τρίπολη τον Βόλο σε ένα πάρα πολύ σημαντικό παιχνίδι για την οικονομία του πρωταθλήματος, καθώς οι δύο ομάδες βρίσκονται στις θέσεις 8 και 9, με μόλις δύο βαθμούς διαφοράς.

Οι γηπεδούχοι πήραν πολύ σημαντική νίκη απέναντι στον ΟΦΗ την περασμένη εβδομάδα, επικρατώντας με 1-0. Από την άλλη, ο Βόλος έβαλε τέλος σε ένα εφιαλτικό σερί που είχε και κατάφερε να πάρει ένα τεράστιο «τρίποντο» στο Πανθεσσαλικό, επικρατώντας με 3-1 του Παναθηναϊκού!

Την ίδια ώρα, η Λαμία φιλοξενεί τον Ιωνικό με τις δύο ομάδες να είναι επίσης «κολλητά» στη βαθμολογία στις θέσεις 11 και 12. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από την ήττα με την ΑΕΚ, ενώ οι φιλοξενούμενοι από την ήττα με τον ΠΑΣ στα Γιάννενα.

Αργότερα, στις 19:30, ο ΠΑΟΚ φιλοξενεί στην Τούμπα τον ΟΦΗ, θέλοντας να συνεχίσει στις νίκες και τα θετικά αποτελέσματα. Ο Δικέφαλος του Βορρά προέρχεται από την αγχωτική αλλά πολύ σημαντική νίκη με τον Παναιτωλικό στη Θεσσαλονίκη, ενώ ο ΟΦΗ από το τρομερή νίκη με 3-0 επί του Απόλλωνα.

Την ίδια ώρα, ο Άρης δοκιμάζεται στη Ριζούπολη απέναντι στην Απόλλωνα, έχοντας στο μυαλό του μονάχα τη νίκη και τους τρεις βαθμούς, ώστε να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα, καθώς προέρχεται από την εύκολη ήττα στη Λεωφόρο με 2-0.

Ο Απόλλωνας από την άλλη βρίσκεται αυτή τη στιγμή με την πλάτη στον τοίχο, έχοντας μόλις 8 βαθμούς και όντας ουραγός του πρωταθλήματος…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ