Άρης – Με νέα πρόσωπα για το διπλό στη Ριζουπολη

Άρης – Με νέα πρόσωπα για το διπλό στη Ριζουπολη

Με αρκετές επιστροφές στην ενδεκάδα, οι κιτρινόμαυροι θέλουν τη νίκη στο σημερινό (19.30) εκτός έδρας παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Η νίκη είναι μονόδρομος για τον Άρη στην σημερινή (19.30) εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Σμύρνης, προκειμένου να πλησιάσει την πρώτη εξάδα της βαθμολογίας. Οι κιτρινόμαυροι θα έχουν αρκετές επιστροφές και ο Άκης Μάντζιος θα παρατάξει ενδεκάδα με νέα πρόσωπα.

Ο Φαμπιάνο θα είναι ο παρτενέρ του Μπράμπετς στο κέντρο της άμυνας. Ακόμα, οι Γκαρσία και Γκάμα θα βρίσκονται στο βασικό σχήμα και θα καλύψουν την δεξιά και την αριστερή πλευρά της μεσαίας γραμμής, αντίστοιχα.

Ο Μανσίνι είναι η μοναδική επιλογή σε ότι αφορά την κορυφή της επίθεσης, καθώς ο Μάνος έμεινε εκτός αποστολής και ο Λόπεθ δεν είναι έτοιμος να αγωνιστεί 90 λεπτά, καθώς προέρχεται από τραυματισμό. Ο Μπερτόλιο θα είναι αυτός που θα αγωνιστεί πίσω από τον Αργεντινό, αναλαμβάνοντας ρόλο επιτελικού μέσου.

Ο προπονητής του Άρη φαίνεται ότι θα αποφασίσει τελευταία στιγμή για τον ποδοσφαιριστή που θα αγωνιστεί στο αριστερό άκρο της αμυντικής γραμμής, με τους Λούμορ και Γκάνεα να είναι οι δυο υποψήφιοι για τη θέση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ