«Ντου» στον Φωτιά για τη σκανδαλώδη αλλοίωση υπέρ του ΠΑΟΚ – «Ντροπή, δεν σέβεσαι τον ιδρώτα των παικτών»

«Ντου» στον Φωτιά για τη σκανδαλώδη αλλοίωση υπέρ του ΠΑΟΚ – «Ντροπή, δεν σέβεσαι τον ιδρώτα των παικτών»

Οργή των ανθρώπων του ΟΦΗ μετά το τέλος του αγώνα στην Τούμπα και έντονα παράπονα στον Φωτιά από Πουρσανίδη, Νιόπλια, Λυσάνδρου,

Ο ΟΦΗ έχασε στην Τούμπα. Εξαναγκάστηκε να χάσει, με μια από τις πιο σφαγιαστικές διαιτησίες που έχουμε δει τη φετινή σεζόν (και όχι μόνο). Το 0-1 έγινε 1-0… με πέναλτι, με συνοπτικές διαδικασίες και αγαστή συνεργασία μεταξύ Τζοβάρα (VAR) και Φωτιά (διαιτητής). Το γκολ του ΟΦΗ, που μετατράπηκε σε γκολ από τα 11 βήματα του… αρχισκόρερ της Ευρώπης στα πέναλτι, Κούρτιτς, είναι ένα μνημείο αλλοίωσης. Μνημείο ντροπής, επίσης, για όλους εκείνους που προσπαθούν να πείσουν ότι η απόφαση ήταν σωστή. Για την ομάδα τους…

Ηδη μετά το παιχνίδι είδαμε τον συνήθως πράο και χαμηλών τόνων Νίκο Νιόπλια να μιλάει για νέους κανονισμούς και καθορισμό του αποτελέσματος. Είδαμε τον Μιχάλη Μπούση, ιδιοκτήτη του ΟΦΗ να κάνει δημόσια παρέμβαση για πρώτη φορά. Είδαμε το θύμα της φάσης του πέναλτι, Πραξιτέλη Βούρο, να μην μπορεί να πιστέψει πώς πάρθηκε αυτή η απόφαση. Αλλά δεν έγιναν μόνο αυτά. Υπήρξαν κι άλλα.

Οπως αναφέρει σε ρεπορτάζ του το gentikoule.gr, ο Φωτιάς και οι συνεργάτες του κατάφεραν να εξοργίσουν ακόμη και τον Ηλία Πουρσανίδη, ο οποίος έγινε έξαλλος με την απόφαση στη φάση του πέναλτι, με αποτέλεσμα να επιτεθεί φραστικά στον διαιτητή του συνδέσμου Ημαθίας «Δεν σέβεσαι τον ιδρώτα των παικτών, είναι ντροπή αυτή η απόφαση» ήταν κάποια από τα λόγια του Ηλία Πουρσανίδη προς τον Φωτιά.

Εντονα παράπονα και από τον αρχηγό της αποστολής του ΟΦΗ στην Τούμπα, Μηνά Λυσάνδρου, ο οποίος επίσης έκανε έντονες παρατηρήσεις και ζήτησε εξηγήσεις από τους διαιτητές του αγώνα για ένα παιχνίδι που αλλοιώθηκε με το έτσι θέλω. Με μια απόφαση που κανονικά θα έπρεπε να στείλει σπίτι τους όλους όσους ενεπλάκησαν σε αυτήν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ