ΑΕΚ – ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ Live Streaming

ΑΕΚ – ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ Live Streaming

ΑΕΚ – ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ Live Streaming

ΑΕΚ – ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ Live Streaming: Η ΑΕΚ επέστρεψε στις νίκες, επικρατώντας με 2-0 στη Λαμία, την περασμένη εβδομάδα, μειώνοντας έτσι τη διαφορά από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό (-9) που γκέλαρε στη Ριζούπολη. Οι παίκτες του Γιαννίκη εμφανίστηκαν συγκεντρωμένοι και με τέρματα των Γκαρσία και Αμραμπάτ πήραν τους βαθμούς. Δεν αγωνίστηκαν την περασμένη Κυριακή απέναντι στον ΠΑΟΚ, με το ντέρμπι των «δικεφάλων» να αναβάλλεται.

Ο Παναιτωλικός δεν είχε δώσει τα δύο πιο πρόσφατα ματς αφού εκείνα αναβλήθηκαν. Πιο πρόσφατη χρονικά ήταν η αναμέτρηση για το Κύπελλο κόντρα στη Νίκη Βόλου, με το 1-0 στο δεύτερο ματς, να χαρίζει την πρόκριση στους Αγρινιώτες που είχαν νικήσει με 1-0 και στην πρώτη αναμέτρηση. Στο πρωτάθλημα, αγωνίστηκε μεσοβδόμαδα κόντρα στον ΠΑΟΚ, σε αγώνα που είχε αναβληθεί στις αρχές του νέου έτους, όμως αν και ερχόταν από νίκη (2-1)
κόντρα στον Ατρόμητο (2-1), τελικά γνώρισε απώλεια από το σύνολο του Λουτσέσκου (0-2) και έτσι παρέμεινε στη 10 η θέση.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί χωρίς την παρουσία φιλάθλων.

Η αναμέτρηση ανάμεσα σε ΑΕΚ και Παναιτωλικό είναι προγραμματισμένη για τις 17:15 της
Κυριακής.

ΑΕΚ – ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ Live Streaming | Γιαννίκης «Θέλω μεγαλύτερη διάρκεια στον έλεγχο του παιχνιδιού»

Ο Αργύρης Γιαννίκης μίλησε στην Cosmote TV για το προσεχές παιχνίδι με τον Παναιτωλικό, αλλά και σε αυτά που θέλει να δει από την ομάδα του στο εξής. Όπως τόνισε ο Έλληνας τεχνικός, θέλει μεγαλύτερη διάρκεια στο διάστημα που η ΑΕΚ έχει τον έλεγχο του αγώνα.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τον στόχο στο ματς με τον Παναιτωλικό, εκτός από τη νίκη: «Η νίκη είναι σημαντική για εμάς. Θα κάνουμε τα πάντα για να κερδίσουμε. Στην εικόνα της ομάδας, θέλουμε μεγαλύτερη διάρκεια στις φάσεις του παιχνιδιού μας που έχουμε τον έλεγχο».

Για τη δουλειά που έγινε στις προπονήσεις, με δεδομένη την αναβολή του αγώνα με τον ΠΑΟΚ: «Ήταν περίπλοκη η προπόνηση της εβδομάδας που πέρασε γιατί έπρεπε να ενσωματώσουμε τους παίκτες που προέρχονταν από covid. Ήταν, όμως, μια εβδομάδα που είχε από όλα, είχε άμυνα, επίθεση, εντάσεις και μετάβαση. Είχαμε τον χρόνο να δουλέψουμε σε όλους τους τομείς».

Για το αν είναι στο μυαλό του η επιλογή του Άμραμπατ για την κορυφή της επίθεσης, με δεδομένες τις ενοχλήσεις του Αραούχο στη μέση, αλλά και το ότι χρησιμοποίησε εκεί τον Μαροκινό για κάποια λεπτά στο παιχνίδι με την Λαμία: «Σίγουρα είναι μια επιλογή, αλλιώς δεν θα την κάναμε. Είχε παίξει και στο παιχνίδι απέναντι στο Βόλο σε αυτή τη θέση. Οπότε, είναι μια λύση».

ΑΕΚ – ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ StreamingΛινκς για το παιχνίδι…

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή
βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ