ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming: Ο Παναθηναϊκός επικράτησε στα 4/6 πιο πρόσφατα παιχνίδια πρωταθλήματος, καταφέρνοντας παράλληλα να βελτιώσει τη βαθμολογική θέση του και να μειώσει στους επτά τους βαθμούς που τον χωρίζουν από τη 2 η ΑΕΚ. Στην τελευταία αναμέτρηση, οι παίκτες του Γιουβάνοβιτς ηττήθηκε με 1-3 στον Βόλο, από την τοπική ομάδα. Για το ντέρμπι, δεν είναι διαθέσιμος ο Χατζηγιοβάνης, ενώ δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής ο Φακούντο Σάντσες, λόγω της αποβολής του στον αγώνα κόντρα στο Βόλο.

Ο Ολυμπιακός μετρούσε 10 σερί νίκες στο πρωτάθλημα, πριν «κολλήσει» στο 0-0 με τον Απόλλωνα Σμύρνης, στη Ριζούπολη, μεσοβδόμαδα και το νικηφόρο σερί του τερματιστεί. Οι ερυθρόλευκοι συνεχίζουν την προσπάθειά τους να διατηρήσουν την απόσταση από τις υπόλοιπες ομάδες στη βαθμολογία, στο ντέρμπι κόντρα στον αιώνιο αντίπαλο Παναθηναϊκό. Η αναμέτρηση κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, την περασμένη Κυριακή, αναβλήθηκε. Λείπει ο τραυματίας Μπουχαλάκης, καθώς και οι πέντε παίκτες που λείπουν στο Κόπα Άφρικα.

Η αναμέτρηση ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό είναι προγραμματισμένη για τις 19:30 της Κυριακής.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming | Μανωλάς «Να εμφανίσουμε τον καλύτερό μας εαυτό και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς»

Ο Ολυμπιακός φιλοξενείται από τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο, με τον Κώστα
Μανωλά να δίνει το σύνθημα για το «διπλό».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το ντέρμπι: «Σίγουρα το Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός είναι το πιο μεγάλο
ντέρμπι Αθήνα και γενικά στην Ελλάδα και το περιμένω με ανυπομονησία.
Ευελπιστούμε να εμφανίσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να πάρουμε τους 3
πόντους».

Για τον κορωνοϊό: «Δυστυχώς κάθε μέρα είμαστε με αγωνία εάν υπάρξει κάποιος θετικός. Εδώ είχαμε κάποια κρούσματα και γενικά όχι μόνο για τους παίκτες αλλά και για τις οικογένειές μας. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί».

Για την επιστροφή του στον Ολυμπιακό: «Σίγουρα είμαι χαρούμενος που επέστρεψα στην ομάδα της καρδιάς μου. Ευελπιστώ να πάρω περισσότερο χρόνο για να βρω τον ρυθμό μου και να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για τον
Ολυμπιακό».

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming | Σένκεφελντ «Ξέρουμε ότι αν κερδίζεις αυτά τα μεγάλα ματς, σου δίνεται ώθηση»

Συνέντευξη στο επίσημο match programme του Παναθηναϊκού παραχώρησε ο Μπαρτ Σένκεφελντ ενόψει του κυριακάτικου ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό. Ο Ολλανδός αμυντικός μίλησε μεταξύ άλλων για το συγκεκριμένο παιχνίδι, για την περίοδο που ήταν τραυματίας, αλλά και για το πώς σκέφτεται τον εαυτό του μετά το ποδόσφαιρο.

Όσα είπε ο Σένκεφελντ:

Έφτασε η ώρα για ντέρμπι! Πώς νιώθετε; Σε τι κατάσταση βρίσκεται η ομάδα; «Η ομάδα είναι σε καλή κατάσταση. Έχουμε ένα δυνατό σύνολο και νιώθουμε καλά. Είναι σημαντικό ότι αυτή την εβδομάδα επέστρεψαν όλοι, γιατί είχαμε κι εμείς προβλήματα με τον κορονοϊό. Όμως τα ξεπεράσαμε κι έχουμε δουλέψει καλά γι’ αυτο το ντέρμπι. Θα δώσουμε τα πάντα για να νικήσουμε. Προερχόμαστε από μια ήττα που δεν μας άρεσε καθόλου και θέλουμε να ανακάμψουμε. Ξέρουμε ότι αν κερδίζεις αυτά τα μεγάλα ματς, σου δίνεται ώθηση για να ανεβαίνεις ολοένα και
ψηλότερα. Κι αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε».

Γνωρίζεις πια την ψυχοσύνθεση των ελληνικών ντέρμπι. Πού εκτιμάς ότι θα κριθεί το ματς;

«Πρώτα απ’ όλα πρέπει να κάνουμε το παιχνίδι μας. Πρέπει να πρεσάρουμε καλά, να είμαστε αποτελεσματικοί αμυντικά, κι όταν έχουμε την μπάλα στα πόδια μας θα πρέπει να έχουμε αυτοπεποίθηση και να παίξουμε το δικό μας παιχνίδι. Πρέπει να εκμεταλλευτούμε τα καλά μας στοιχεία και να τα βγάλουμε το γήπεδο. Εκεί πρέπει να στηριχτούμε».

Η ήττα απ’ τον Βόλο αποτελεί ένα επιπλέον κίνητρο για να ανακάμψετε ή το ντέρμπι αρκεί από μόνο του ως κίνητρο;

«Είναι ξεκάθαρο πως για ένα τέτοιο ντέρμπι δεν χρειάζεσαι επιπλέον κίνητρο. Το ντέρμπι και ο αντίπαλος αρκούν για να έχεις το κίνητρο που πρέπει. Σίγουρα όμως μια ήττα σε κάνει να είσαι πιο αποφασισμένος και πιο νευριασμένος στο επόμενο ματς γιατί θέλεις να ανακάμψεις».

Δυστυχώς, σε αυτό το σημαντικό παιχνίδι δεν θα έχετε την ώθηση που θα θέλατε απ’ την εξέδρα καθώς θα υπάρχουν μόνο 1.000 οπαδοί λόγω των μέτρων για τον κορωνοϊό. Σας επηρεάζει η απουσία του κόσμου;

«Πάντοτε θέλουμε τους οπαδούς στο πλευρό μας, ιδίως σε ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι. Μας δίνουν μεγάλη ώθηση. Ωστόσο, η δουλειά μας είναι να είμαστε επαγγελματίες και να μην επηρεαστούμε από το γεγονός ότι οι εξέδρες δεν θα είναι γεμάτες. Εμείς θα πρέπει να παίξουμε σαν να είναι γεμάτο το γήπεδο»

Ο κορωνοϊός πλέον κάνει πιο απρόβλεπτα τα παιχνίδια καθώς δεν είναι μόνο η απουσία των οπαδών. Μέχρι την τελευταία στιγμή μπορεί να προκύψει κάποιο πρόβλημα με νέα κρούσματα, υπάρχουν παίκτες που έχουν νοσήσει, που έχουν χάσει προπονήσεις ή που στερούνται αγωνιστικού ρυθμού. Γενικά διαφοροποιούνται οι συνθήκες ενός αγώνα. Έχετε προσαρμοστεί σ’ αυτή τη νέα τάξη πραγμάτων;

«Πρώτα απ’ όλα πρέπει να πω ότι ο σύλλογος κάνει τα πάντα για να τους κρατήσει όλους υγιείς και προστατευμένους απ’ τον κορωνοϊό. Γίνεται ό,τι πρέπει προκειμένου η ομάδα και οι παίκτες να βρίσκονται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Αυτό είναι κάτι πολύ σημαντικό στην εποχή του κορωνοϊού. Έχουμε προσαρμοστεί στις νέες συνθήκες, αλλά δυστυχώς έχει δημιουργηθεί μια δύσκολη κατάσταση, που πολλές φορές δεν είναι εύκολο να ελέγξεις. Βλέπουμε τι γίνεται σε όλο τον κόσμο. Αυτό που μπορείς να ελέγξεις, είναι να κάνεις τεστ καθημερινά,
όπως εμείς, και να προσέχεις».

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live StreamingΛινκς για το παιχνίδι…

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας |
Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ